|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 9:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
dupa cum ti-am povestit la telefon azi a fost o zi mare,gata de spl pentru 4tuning,o mare parte din setari facute pentru sq (asa vreo 3ore)maine mai reluam odata cu sergiu sa fim siguri ca a facut totul cum trebuie,si mai programam inca o sesiune pe saptamana viitoare.ce pot sa zic....eu doua saptamani m-am chinuit sa setez cate ceva si nicicum nu mi-a iesit ce voiam eu,dar dupa 30 minute de setari a la sergiu.....iar la sfarsitul setarilor deja nu mai cunosteam sistemul va fi un drum foarte placut pana la bucuresti,sa speram ca se da prima zi spl-ul ca altfel descarc bateriile la auditii,tu numai pregateste albumele alea ale tale suparate ca avem timp pana acolo sa ne distram ,10'' is the shit for me
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai cum in 3 ore, setarile se fac in ani intregi
O sa fiu prezent cu albume atent selectionate
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Apr 14, 2009 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
si a trecut si asta ca de obicei am dat-o in bara cu setarile le-am facut cu media expander-ul de la procesor activat si cand ne-am dat seama si l-am dezactivat am avut putin timp sa mai refacem ceva si am avut o lipsa acuta de medii si sub la jurizare,asa cu setarile astea,cu suburile care le am in usi si fara bas am reusit sa ies pe locul 4 din 4 din cauza instalarii(care era inexistenta dpdv al finisajelor si ce mai tinea de acumulat puncte)ca sunet locul 3,primele doua masini fiind albert si ceachi,am reusit sa ajung cu 15% mai putin punctajul lor pe partea de sunet ceea ce m-a bucurat destul de mult totusi
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Mai 02, 2009 8:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cum m-am decis saptamana asta dam comanda la o pereche de peerless sls de 10'' care este un midbas in locul subwooferelor de la u-dimension care saracele canta bine partea de jos dar e mai greu cu ele intre 63-140hz,pana atunci cateva poze cu sistemul cum arata el acum cu noua cutie de bas care are 80L interni efectivi pentru difuzor,stalpii cu pozitia de acum a inaltelor care vor fi repozitionate in incercarea latirii stage-ului,luni vin si suportii pentru medii care sunt gata deja dar cu 1 mai fiind si eu plecat si prietenul care mi le-a facut nu am apucat sa le aduc
| Description: |
|
| Filesize: |
85.07 KB |
| Viewed: |
260 Time(s) |

|
|
56.81 KB |
264 Time(s) |

|
|
72.5 KB |
238 Time(s) |

|
|
61.8 KB |
250 Time(s) |

|
|
61.57 KB |
232 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 2:36 am Titlul subiectului: |
|
|
Ovidiu nu te supara pe mine dar parca ai avut experiente nu tocmai placute cu mibasi mari , nu e pacat sa te chinui si acum degeaba sa construiesti usa pentru difuzoarele astea?
Nu zic si mie imi place basul dintr-un difuzor mare dar daca nu poti sa rigidizezi suficient usa e cam greu sa scoti ce poate difuzorul sa ofere.
Eu iti urez succes , m-as bucura mult sa reusesti , sa ma delectezi si pe mine la concurs cu un midbas rapid , precis si cu impact mare.
Daca nu iese bine e pacat de sculele aste sa stea atita timp (cam pe bara) plus ca banuiesc ca te-ai saturat si tu sa stai asa mult timp cu masina "vraiste".
Daca mai e timp sa te razgindesti , eu zic sa te gindesti bine daca merita sa risti tot anul competitional , ce faci daca nici astea nu cinta bine ?
Iar refaci usile?
Treaba ta , dar imi pare rau , te vad pasionat , vii tocmai de la Arad la Bucuresti pentru concurs , auditii si ma rog atmosfera , ai mai bagat si bani seriosi in scule ar fi aiurea iar sa nu iasa ce iti doresti.
Eu ma gindesc asa: un difuzor mare impinge o masa mare de aer dar are si nevoie serioasa de sprijin.
Bafta oricum !
Sa imi zici si mie cum a fost show-ul de la Arad partea de Sq ma intereseaza!
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 6:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate si eu stiu ca acest midbass nu va fi suficient de rapid,la fel cum stiu ca masina mea nu va fi niciodata competitiva in domeniu,daca ar fi masina mea personala si m-as folosi doar eu de ea ar fi alta treaba la partea de instalare,pana atunci ma voi bucura de ea cum pot,iar despre midbasi mari....eu zic ca se va descurca excelent acel difuzor in usa,nu va concura niciodata cu impactul ce il au usile tale,sau ale lui albert,sau fuscobal(care sunt de departe pe gustul meu toate)dar la 100 si ceva de Euro sunt imbatabile ca si pret,oricum de un an visez la kick de 10'' in usa,mai am cam o saptamana si o sa postez dupa ce vin niste poze si impresii,din ce am discutat cu oameni care le-au auzit in configuratia asta sunt destul de laudate,sa vedem.
|
| Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
|
Trimis: Sâm Mai 09, 2009 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
"la fel cum stiu ca masina mea nu va fi niciodata competitiva in domeniu"
De ce spui asta ?
Masina are mare potential, ai bordul mare poti face multe!
Ai amplificatoare ,tweter playerul nu o fi cel mai bun dar pentru inceput merge.
Spor la treaba si ne auzim la urmatorul concurs.
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Mai 09, 2009 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ca si sunet sunt foarte multumit de ea dar ca si instalare nu voi putea niciodata castiga puncte din cauza felului in care utilizez masina,deja ma luasem cu mana de cap cand a inceput marinu sa scada puncte pentru lucruri nefixate si la 3 amplificatoare,baterie,suport sigurante,procesor,cutie de bas....dar am castigat experienta din nou sunt foarte multumit ca am mers,si voi mai merge in continuare atata timp cat banii nu vor fi o problema.spor si tie ca mai ai putin,si sa ne vedem cu bine,sper ca mai repede decat sesiunea de toamna a cnca
p.s.data viitoare nu ma mai intereseaza nimic in afara de masina ta,a lui albert si fuscobal,ca niciuna nu am apucat sa o ascult nici macar pe sfert din cat as fi vrut
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 8:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cum am mai avut ceva timp liber zilele astea m-am apucat sa vad cat e de greu sa lucrezi cu fibra,de vazut am vazut de multe ori dar asta a fost prima mea experienta,reusita totala as spune 2 ore tras fibra,inca 2 la finisat si 1 la imbracat,deci 5 ore de lucru in total,rezultatul se vede in poze.
|
52.79 KB |
237 Time(s) |

|
|
67.33 KB |
229 Time(s) |

|
|
89.25 KB |
244 Time(s) |

|
|
63.33 KB |
238 Time(s) |

|
|
89.57 KB |
231 Time(s) |

|
|
69.58 KB |
235 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
......
|
90.81 KB |
249 Time(s) |

|
|
69.38 KB |
248 Time(s) |

|
|
56.44 KB |
240 Time(s) |

|
|
52.55 KB |
236 Time(s) |

|
|
68.31 KB |
257 Time(s) |

|
|
46.39 KB |
232 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
intre timp am renuntat la inelele de medii si voi face altele ingropate exact ca si la inalte,si vor veni repozitionate ca si inaltele saptamana viitoare cred ca apuc sa fibrez si acolo,sa vedem
|
44.38 KB |
227 Time(s) |

|
|
52.67 KB |
240 Time(s) |

|
|
63.71 KB |
230 Time(s) |

|
|
84.35 KB |
259 Time(s) |

|
|
71.92 KB |
237 Time(s) |

|
|
58.32 KB |
252 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
|
Trimis: Mar Mai 19, 2009 11:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Foarte frumos!
Felicitari!
Ce material ai folosit la imbracare?
Nu faci si tu poze cu alceva ,afara de telefon ? (te rog)
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 12:06 am Titlul subiectului: |
|
|
ms ms,din cauza unui buget sarac am renuntat sa visez ca voi apuca sa imbrac stalpii in ceva mai domnesc si am folosit mocheta cum se foloseste la incinte,vreau ceva gen alcantara,sau ceva asemanator daca nu o sa imi permit dar va mai trece mult timp pana atunci,cat despre alt aparat din pacate nu am,l-am vandut sa imi iau camera video si acum imi pare rau,o sa cer unul imprumut,ca si detaliu a iesit excelent,sa vad cum va arata cu doua iesituri din alea sub parbriz care vor si cobora pe bord,oricum pana se vor gasi bani raman momentan asa
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Mai 21, 2009 11:31 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu e graba Ovi..usor usor..iese treaba..
Spor in continuare..
_________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|