Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Ian 21, 2010 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

satzi vibreze sanatos timpanele , ca mie mi-au vibrat asa frumos :X:X:X
si sa vina vremea calda sa potzi lucra linistit la ea , ca vin show-urile si incepe distractia Very Happy
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
zeusrazvy
Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007
Locație: Cluj

MesajTrimis: Vin Ian 22, 2010 8:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari pentru munca depusa in ultimu timp si pentru noile realizari
am o curiozitate: daca ar veni un baiat stiu eu oricare cu un jl 12w7 nou si ar zice dami acel polk sr ce ai face?:Dmai pe scurt care tia placut mai mult
Sus
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Vin Ian 22, 2010 5:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ms,sincer ar fi o decizie greu de luat,dar hai sa descriu mai pe scurt experienta mea cu amandoua si tragi tu concluzia singur:
jl12w7-suna extraordinar de bine,coboara(are spl foarte mare si la frecvente joase,chiar foarte mare fata de foarte multe alte difuzoare de pe piata care sunt foarte bine vazute)foarte usor in frecventa,e destul de rapid dar parerea mea putin mai pretat spre genul de muzica hip hop unde ai nevoie sa treaca basul prin tine nu neaparat sa fie scurt si precis,dezavantaj(pentru mine)o bobina de 3 ohmi,la 700-750W cat i-am putut eu da in sealed era putin tacut sa spun asa fata de restul sistemului,
polk sr-la fel un difuzor foarte bun din orice punct de vedere expus mai sus cu avantajul ca e D4 si deja am 1200W disponibili pentru el ceea ce e un atu,nu este asa de prezent in partea de jos ca si 12w7 dar e suficient incat sa nu iti lipseasca nimic acolo,in schimb la partea de sus bate 12w7-e oricand,iar ca sunet total este mult mai curat.concluzia mea este ca sigur as schimba 1la 1 cele doua difuzoare daca as sti ca e nou si celalalt din motive pur financiare, doar ca mi-ar trebui alt amplif mai potent pentru bas ca sa pot face sa cante si jl-ul ca si polk-ul la ora actuala,pentru muzica de zi cu zi sunt amandoua niste difuzoare excelente in opinia mea,sa vedem ce va face polk-ul dupa ce se va roda deoarece fostul proprietar l-a folosit sub puterea rms si cu putine ore de ascultare,inca mai trebuie rodat,mai vedem pe parcurs.probabil daca ar fi sa fiu in situatia respectiva as da cu banul oricum de castigat nu castig nimic ca la jl ar trebui sa schimb ampliful degeaba e mult mai scump ca pierd acolo

jlaudio
Pasionat

Data înscrierii: 08/Dec/2008

MesajTrimis: Dum Ian 24, 2010 2:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari Ovi pt noua achizitie, sunt curios sa aud cum suna mai ales ca ma batea gandul si pe mine sa le cumpar Smile Dar sunt multumit mai bine zis super multumit si cu actualul JL Very Happy Singurul dezavantaj al lui este ca are nevoie de puteree nu de gluma, aud cum pierde ampliful controlul cu ridicarea volumului, totusi in cel mai bun caz dau cu vreo 400w in el cea ce este putin dar sper ca viitorul ami aduce un amp potent.
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 27, 2010 7:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cateva teasere cu ce am lucrat saptamana asta,tot este gata de tapitat(poate mai retusez usa de la sofer putin vedem la lumina zilei)astept doar adezivul care probabil poimaine il voi primi si in weekend probabil voi imbraca stalpii,usile si suportii de inalte,am gasit azi material negru si verde sa fac o combinatie sa nu ramana doar neagra fata de usa,despre bord mi s-a promis ca il voi avea weekend-ul urmator,nu ma pronunt ca nu tine de mine dar sper,ca se apropie incet 4tuning day si chiar nu mi-ar place sa fiu in criza de timp ca mai am mult de lucru la fixarea componentelor,etc...

Resize of Imagine012.jpg
 Description:
 Filesize:  62.07 KB
 Viewed:  274 Time(s)

Resize of Imagine012.jpg

Resize of Imagine014.jpg
 Description:
 Filesize:  76.65 KB
 Viewed:  259 Time(s)

Resize of Imagine014.jpg

Resize of Imagine019.jpg
 Description:
 Filesize:  76.04 KB
 Viewed:  253 Time(s)

Resize of Imagine019.jpg

Resize of Imagine022.jpg
 Description:
 Filesize:  57.88 KB
 Viewed:  269 Time(s)

Resize of Imagine022.jpg

Resize of Imagine023.jpg
 Description:
 Filesize:  66.85 KB
 Viewed:  258 Time(s)

Resize of Imagine023.jpg

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 2:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ca sa ma exprim mai altfel, tzatza de matza!

Arata super bine, si cred ca vor arata si mai si dupa ce le vei imbraca.
Sus
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 6:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ooo da ce imi place Shocked Shocked Shocked deabia astept sa ti le vad imbracate si mai ales sa iti vad partea din fata gata Very Happy
multu spor ca nu mai ai mult de tras pt fatza Very Happy
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Ian 28, 2010 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms baieti Wink ,am reusit sa gasesc material identic cu pielea,fara texturi fara modele deci am convingerea ca vor arata mai bine decat cum aratau inainte,daca mai pui ca le-am si subtiat fata de ce era si sunt chiar mai simple....vom vedea,iar verdele ala ma bucura enorm ca pana acum doar culori ciudate am gasit cu care nu puteam face nici o combinatie,asta seamana cu masina deci e perfect Very Happy
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

and the final story....mai sunt mici retusuri de facut dar per total sunt foarte multumit de ce a iesit Very Happy

Resize of Imagine004.jpg
 Description:
 Filesize:  51.84 KB
 Viewed:  287 Time(s)

Resize of Imagine004.jpg

Resize of Imagine006.jpg
 Description:
 Filesize:  52.12 KB
 Viewed:  272 Time(s)

Resize of Imagine006.jpg

Resize of Imagine009.jpg
 Description:
 Filesize:  43.76 KB
 Viewed:  265 Time(s)

Resize of Imagine009.jpg

Resize of Imagine014.jpg
 Description:
 Filesize:  36.53 KB
 Viewed:  263 Time(s)

Resize of Imagine014.jpg

Resize of Imagine019.jpg
 Description:
 Filesize:  58.83 KB
 Viewed:  251 Time(s)

Resize of Imagine019.jpg

Resize of Imagine022.jpg
 Description:
 Filesize:  53.64 KB
 Viewed:  273 Time(s)

Resize of Imagine022.jpg

providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

....usile inca nu sunt curatate,sunt putin albicioase in poze de la cum a ramas dupa ce am sters cu diluant surplusul si petele de prenandez,dar vor fi sterse cu silicon si vor fi la culoarea naturala,asteptam bordul....

Resize of Imagine0093.jpg
 Description:
 Filesize:  70.35 KB
 Viewed:  277 Time(s)

Resize of Imagine0093.jpg

Resize of Imagine0123.jpg
 Description:
 Filesize:  63.11 KB
 Viewed:  256 Time(s)

Resize of Imagine0123.jpg

Resize of Imagine0143.jpg
 Description:
 Filesize:  53.93 KB
 Viewed:  254 Time(s)

Resize of Imagine0143.jpg

tuning
Pasionat

Data înscrierii: 06/Dec/2009
Locație: severin

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O munca titanica dar satisfactia finala face sa paleasca orice sacrificiu si neajunsuri...frumos...detaliile fac diferenta Cool

P1310051_600x450.JPG
 Description:
 Filesize:  58.34 KB
 Viewed:  264 Time(s)

P1310051_600x450.JPG

providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ms,in doua dupamese,cam 10 ore in total am reusit sa imbrac tot,mai sunt mici defecte dar eu imi cunosc limitele si imi accept greselile Wink
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mie nu-mi place veredele ala de pe fete Crying or Very sad

dupa cum zici, mici retusuri si e betoing Razz felicittari pentru munca si ambitie ovi

providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

otzy a scris:
mie nu-mi place veredele ala de pe fete Crying or Very sad

dupa cum zici, mici retusuri si e betoing Razz felicittari pentru munca si ambitie ovi
ms ms,lasa ca le vezi live si poate iti schimbi parerea,e mult mai ok spun eu decat sa fie toata neagra Wink
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 7:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cand revine mk3-u pe traseu vin la oradea ca am ceva treaba si te clopotzesc pentru o auditie Cool
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 23, 24, 25 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 24 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum