Be loud!

Difuzoare auto

CD Playere MP3

Amplificatoare auto

Subwoofere auto

DVD / TV Auto

Insonorizare

Accesorii instalare

Integrare OEM

Tuning si accesorii

Alarme auto

Detectoare Radar

Statii CB

Car Kit

Navigatie GPS

Boxe interior

Boxe perete/tavan

Boxe exterior

Subwoofere

Conectica

Boxe smartphone / Dock

Casti

Sisteme 2.1

Sisteme 5.1

Sisteme 6.1

Sisteme Stereo

Home Cinema

Amplificatoare HiFi

Receivere Stereo

Receivere AV

Media Playere

Blu-ray player

DVD Playere

CD Playere HiFi

Pickup

Tunere HiFi

CD/MP3 Playere ambarcatiuni

Difuzoare waterproof

Amplificatoare marine

Subwoofere waterproof


Cosul meu

Cine suntem?

Returnare & Garantii

Intrebari frecvente

Instalare produse

Showroom HiFi

Forum

ContactTermeni legali si Conditii de utilizare

 1. Conditii de utilizare
 2. Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.be-loud.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web ,care este detinut si administrat de SC MT SOFTWARE CONSULTING SRL, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

 3. Politica de confidentialitate
 4. SC MT SOFTWARE CONSULTING SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic (www.be-loud.ro). Informatiile colectate prin intermediul formularelor, chestionarelor, email-urilor vor putea fi utilizate de SC MT SOFTWARE CONSULTING SRL pentru a elabora estimari, analize sau programe de marketing in vederea imbunatatirii serviciilor si produselor oferite.

  Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati care in baza legii au dreptul sa acceseze aceste date.

  Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dv.

 5. Politica de returnare
 6. Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati ceva de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra.

  In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita in termen de 5 zile inlocuirea acestuia.

  Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail.

  Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Daca produsul returnat nu are ambalajul original sau este deteriorat sau daca produsul prezinta urme mecanice acesta nu se mai poate returna.

  Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la sediul din Bucuresti, Sos. Vitan-Barzesti 9A, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

  Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

  Pentru returnarea produselor comercializate de SC MT Software Consulting SRL ne puteti contacta telefonic sau prin email. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

  Aceste conditii sunt valabile numai pentru comenzile livrate in regim de comert electronic, adica livrate de catre un curier, situatie in care clientul nu are sansa de a vedea pe viu produsele inainte de plata acestora, si se aplica numai consumatorilor persoane fizice.

 7. Drepturile de autor
 8. Intregul continut al site-ului www.be-loud.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC MT SOFTWARE CONSULTING SRL a oricaror elemente apartinand site-ului www.be-loud.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

  • Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor.
  • Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul sociatatii.
  • Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web.
  • Oferim legaturi spre alte site-uri de acelasi profil sau conex pentru a veni in ajutorul dv. Daca utilizati aceste legaturi nu ne asumam responsabilitatea pentru continutul acestor site-uri.
  • MT SOFTWARE CONSULTING SRL isi rezerva dreptul de a modifica structura si/sau continutul site-ului si de a face alte schimbari fara o avertizare prealabila.

 9. Informatii, comunicari
 10. Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail contact@be-loud.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

  In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand email, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

 11. Responsabilitati, limitari
 12. MT SOFTWARE CONSULTING SRL nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.be-loud.ro este total lipsit de erori sau ca este complet.

  SC MT SOFTWARE CONSULTING SRL nu este responsabila pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

 13. Acceptarea termenilor
 14. Vizitatorul / Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii si confirma ca a citit si acceptat acesti termeni.
  Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
  În cazul în care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site.