Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare 16.5 si insonorizare
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2014 12:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. trebuie sa vezi ce dimensiuni poti sa montezi
2. un buget in care sa te incadrezi, piata e destul de generoasa
3. mai bine incepi cu casetofonul (experienta proprie de pe 2 masini)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ady toader

Data înscrierii: 21/Dec/2013
Locație: GALATI

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2014 12:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai din ce am vazut pe forum cu ceva modificari merge pus pe fata 16,5 cm in loc de 13cm si pe spate 16,5.
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2014 2:40 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca vrei sunet la limita decentei iti trebuie in primul rand un HU cat de cat, sunt destule incepand de pe la vreo 300 si ceva ron si un sistem de boxe pe fata. Daca nu reusesc alea sa scoata un bass cum vrei tu si eu nu cred ca un sistem de dif poate sa ofere un bass satisfacator, atunci poti opta pt niste ovale pe spate desi parerile sunt impartite. Dar audiofilii recomanda sistem de boxe pe fata si sub in portbagaj. Dar asta implica si alte costuri, amplificare, cabluri, munca. Deci ? Doresti amplificare sau doar ceva simplu fara complicatii?
Sus
ady toader

Data înscrierii: 21/Dec/2013
Locație: GALATI

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2014 4:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Daca vrei sunet la limita decentei iti trebuie in primul rand un HU cat de cat, sunt destule incepand de pe la vreo 300 si ceva ron si un sistem de boxe pe fata. Daca nu reusesc alea sa scoata un bass cum vrei tu si eu nu cred ca un sistem de dif poate sa ofere un bass satisfacator, atunci poti opta pt niste ovale pe spate desi parerile sunt impartite. Dar audiofilii recomanda sistem de boxe pe fata si sub in portbagaj. Dar asta implica si alte costuri, amplificare, cabluri, munca. Deci ? Doresti amplificare sau doar ceva simplu fara complicatii?

Sincer sa fiu nici nu stiu.... Ma gandeam ca nu ar trebui schimbat radio CD , ci doar boxe fata-spate...
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2014 4:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum ti-am zis, am schimbat eu de doua ori mai intai boxele si aproape ca nu am simtit nici o diferenta. Si cam la fel am citit mai peste tot. Dar asta m-a determinat sa cumpar HU...
Deci schimba ce vrei tu mai intai...in final va fi bine.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2014 10:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ady toader a scris:
alecspc a scris:

Sincer sa fiu nici nu stiu.... Ma gandeam ca nu ar trebui schimbat radio CD , ci doar boxe fata-spate...

poti sa incerci sa schimbi doar boxele fata cu asa ceva http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-165.3/

sau ceva mai buuun decat acele coaxiale http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DSK-165.3/

si daca vezi ca nu se aude bine inseamna ca radioul e prost si ramane in final sa-l schimbi, dar mai intai schimba boxele. Daca iti place cum se aude, poti pune si ceva pe spate pt ceva bass..uite asa http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/HERTZ/Dieci/Dieci-DCX-690.3/

iar daca vrei sunet si mai bun insonorizeaza usile, dar nu cred ca vrei sa te complici, asa-i?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 9:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
audiofilii recomanda sistem de boxe pe fata si sub in portbagaj

Audiofilii n-au treabĂŁ cu sw-ul. Un sw pt. un audiofil stricĂŁ de tot sunetul. Defapt bassul reprodus de un sistem de boxe este sunetul reprodus corect, atĂąt bass are la Ăźnregistrarea melodiei.

mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca se referea la cei care se mai pricep. Dar tu deja stiai asta,nu? Confused
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

NU cred ca toti audiofilii nu au sw.. si da ma refeream la cei care au cunostinte in domeniu, era mai simplu sa scriu audiofilii..ma rog.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 8:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt cam 1 la 100 audiofili care au și sw dar nici ĂŁla, cĂąnd ai boxe de 2000 de euro e clar cĂŁ nu-ți mai trebuie sw, eventual un tratament acustic pe perete care sĂŁ mai elimine din bubuiala.

De la un audiofil pĂąnĂŁ la o pers puțin mai priceputĂŁ e diferențĂŁ de la cer la pĂŁmĂąnt. AdevĂŁrații audiofili Ăźn domeniul car audio isi trag repede niște medii pe bord tw Ăźn tavan și cĂąte un midbass Ăźn portiere și au cam terminat treaba.

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 10:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am bagat la cap.
Dar cei care au mii de watti si masina plina de boxe si sw cum se numesc? Daca tot...macar sa lamurim
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 11:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am citit atat de multe prostii aici ... Sunt fascinat.Continuati....
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 11:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Am citit atat de multe prostii aici ... Sunt fascinat.Continuati....

Si ei urmaresc cu acelasi entuziasm... Smile
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2014 11:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

care sunt prostiile? macar sa invat ceva , nu toti sunt cunoscatori domnilor.
corectati-ma daca am luat-o pe aratura
Sus
dragosdls
Priceput

Data înscrierii: 22/Mar/2013
Locație: Prahova

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2014 12:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai ionutu, termina cu prostiile. Toate masinile care au castigat si vor castiga la ema au si sub . Nu mai da informatii eronate. Sa stii ca nu vei lua nici un premiu daca postezi mii de raspunsuri. Mai bine ai petrece timpul studiind si apoi te vom astepta sa imparti cu noi cunostiinte acumula. Nu mi-o lua un nume de rau.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 3 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum