|
|
|
Autor |
Mesaj |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Mar 23, 2014 8:33 am Titlul subiectului: |
|
|
EMA n-are nici o legĂŁturĂŁ cu ce am zis eu.
_________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
hexis Pasionat
Data înscrierii: 04/Noi/2013 Mesaje: 74 Locație: PLOIESTI
|
Trimis: Dum Mar 23, 2014 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu a scris: | Sunt cam 1 la 100 audiofili care au și sw dar nici ĂŁla, cĂąnd ai boxe de 2000 de euro e clar cĂŁ nu-ți mai trebuie sw, eventual un tratament acustic pe perete care sĂŁ mai elimine din bubuiala.
De la un audiofil pĂąnĂŁ la o pers puțin mai priceputĂŁ e diferențĂŁ de la cer la pĂŁmĂąnt. AdevĂŁrații audiofili Ăźn domeniul car audio isi trag repede niște medii pe bord tw Ăźn tavan și cĂąte un midbass Ăźn portiere și au cam terminat treaba. |
basul dintr-un difuzor de frecvente joase aka subwoofer nu il vei scoate din niciun set de midbasi.chiar si un subwoofer de 150-200w rms.E testata.
Masinile de concurs Sound Quality toate au subwoofer ,partea interesanta e ca il au in partea din fata,cei mai multi in toppedou (incinta sealed custom din fibra de sticla).
Nici un midbas nu poate sa coboare in frecvente ca un subwoofer.
Subwoofer nu inseamna doar bubuiala pentru cap.
|
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Dum Mar 23, 2014 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu a scris: | Sunt cam 1 la 100 audiofili care au și sw dar nici ĂŁla, cĂąnd ai boxe de 2000 de euro e clar cĂŁ nu-ți mai trebuie sw, eventual un tratament acustic pe perete care sĂŁ mai elimine din bubuiala.
De la un audiofil pĂąnĂŁ la o pers puțin mai priceputĂŁ e diferențĂŁ de la cer la pĂŁmĂąnt. AdevĂŁrații audiofili Ăźn domeniul car audio isi trag repede niște medii pe bord tw Ăźn tavan și cĂąte un midbass Ăźn portiere și au cam terminat treaba. |
Te rog,nu scrie de dragul sa faci posturi.Debitezi prostii mai mari decat numarul de raspunsuri care le-ai dat pana acum.
Asa cum spune hexis,subwooferul in instalati SQ se afla in fata pentru completarea front-stage-ului.El are rolul de a traduce frecventele de subbass care sunt foarte greu de obtinut cu un midbass.
Pana la urma ce constituie a fi un audiofil?Care sunt pasi sau ce trebuie sa avem in sistem pentru a fi audiofil?Ca din ce ai spus tu trebuie sa avem un setup relativ prost .Trageti tu te rog tweetere in tavan si spune-ne si noua cum suna
Citat: | audiofilii recomanda sistem de boxe pe fata si sub in portbagaj | Revin cu intrebare acum pentru "alecspc" ce inseamna sa fii audiofil in viziunea ta?
Pentru ca una este un audiofil si alta este un sistem SoundQuality
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Mar 23, 2014 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu detin f multe cunostinte decat asa unele esentiale poate. Dar dupa mine un audiofil e o persoana pasionata de sunetul de f mare calitate dar si de multi db de aceea investeste f mult in aparatura fie auto sau home. Ma insel?
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Dum Mar 23, 2014 5:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu nu detin f multe cunostinte decat asa unele esentiale poate. Dar dupa mine un audiofil e o persoana pasionata de sunetul de f mare calitate dar si de multi db de aceea investeste f mult in aparatura fie auto sau home. Ma insel?
|
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Lun Mar 24, 2014 12:05 am Titlul subiectului: |
|
|
Citez din DEX :
Citat: | audiofil, audiofili, s.m. : PersoanĂŁ interesatĂŁ de reproducerea de cea mai ĂźnaltĂŁ calitate a ĂźnregistrĂŁrilor audio, de regulĂŁ muzicale. |
|
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Lun Mar 24, 2014 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Unde s-a ajuns!!! Cred ca saracu' initiator s-a mutat...ar avea si de ce.
|
|
Sus |
|
 |
ccrys
Data înscrierii: 20/Ian/2014 Mesaje: 42 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Lun Mar 24, 2014 9:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am luat Hertz Dieci DSK 16.5,insonorizant silent coat,inele adaptare mdf,gamalii de plastic in care se prind fetele de usi,silicon rosu care scrie pe el Instant Gasket Silicon si vreau sa stiu ce imi mai trebuie.
Ce degresant pt usi?Cu folia care acopera circuitele ce fac?
Nu ma pricep prea bine nici la demontarea fetelor de usi.
De scule nu duc lipsa,am trusa Bosch cu toate capetele posibile.
_________________ Kenwood 3357,Hertz Dieci DSK 16.5,insonorizare Silent Coat,Opel Corsa C 2001 |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Mar Mar 25, 2014 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil orice degreseaza. Apa cu detergent de exemplu...sau spirt. Folia aia are rostul ei, nu o strica, dezlipeste-o usor si dupa ce termini treaba o pui la loc.
Sigur gasesti tutorial pentru demontarea fetelor. Da search. Si nu uita sa ne spui cum a iesit.
|
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Mar Mar 25, 2014 3:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
@Bogdi24 - Nu cred ca aberez deloc, fa-ti timp si du-te in Bucuresti la showroom-uri cand se fac auditii (de obicei sambata) si ai sa vezi cat de bine reda un mic difuzor si subjoasele. Voi ganditi limitat, doar un mid bass + o poertiera si cam aia e, daca scoate bine daca nu iar bine. Cand ai scule capabile e clar ca nu-ti mai trebuie altceva pe post de parazit in sunet. Oricum, pana nu o sa auziti cu urechea voastra o sa ziceti nu si nu si nu
Si cat despre audiofil (unii in vor considera pamflet dar cine stie, cunoaste):
http://www.unreadablewritings.blogspot.ro/2013/06/audiofilul-cum-il-recunoastem-si-ce.html
Acum ca sa nu ne injure prea rau initiatorul, sa devenim on-topic.
@ccrys - daca ai pune si niste poze din timpul lucrarii ar fi perfect.
_________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

|
Trimis: Mar Mar 25, 2014 6:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu a scris: | @Bogdi24 - Nu cred ca aberez deloc, fa-ti timp si du-te in Bucuresti la showroom-uri cand se fac auditii (de obicei sambata) si ai sa vezi cat de bine reda un mic difuzor si subjoasele. Voi ganditi limitat, doar un mid bass + o poertiera si cam aia e, daca scoate bine daca nu iar bine. Cand ai scule capabile e clar ca nu-ti mai trebuie altceva pe post de parazit in sunet. Oricum, pana nu o sa auziti cu urechea voastra o sa ziceti nu si nu si nu
Si cat despre audiofil (unii in vor considera pamflet dar cine stie, cunoaste):
http://www.unreadablewritings.blogspot.ro/2013/06/audiofilul-cum-il-recunoastem-si-ce.html
Acum ca sa nu ne injure prea rau initiatorul, sa devenim on-topic.
|
Haha ai vazut tu acolo in șou-rumurile tale Citat: | medii pe bord tw Ăźn tavan și cĂąte un midbass Ăźn portiere | ?
Ce mai conteaza pozitia pe axis?Vreau sa merg si eu sa ascult tweeter in tavan ! Hai te rog,nu iti pui tu asa?Nu esti cumva audiofil dinala de care ne vorbesti tu?
Te-a mai luat cineva de pe aici la bani marunti dar tu ai ramas ferm pe pozitie !
|
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
De ce folosim cuvantul audiofil cand vorbim de sisteme de 1000 de lei daca e asa cum zice linkul ala? Toti putem aprecia un sunet frumos atunci cand avem parte sa-l auzim.
ionutzuuu, dupa mine, baietii te-au cam asteptat la cotitura si te-au prins
Haideti mai bine sa vedem ce-i iese omului astuia cu sistemul si sa ne bucuram pentru el.
|
|
Sus |
|
 |
ccrys
|
Trimis: Mie Mar 26, 2014 8:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu prea am avut timp,azi am dat jos fata de la usa sa vad ce e acolo.
In stanga sus mi e cam imposibil sa lipesc ceva;jos am observat ca am niste depuneri,am inteles ca este impotriva ruginii,nu stiu cat de sanatos ar fi sa l dau jos pt ca nu face foarte bine priza.
Indicat ar fi fost si un pistol cu aer cald.
Maine ma apuc si revin
cu poze.
Description: |
|
Filesize: |
62.6 KB |
Viewed: |
324 Time(s) |

|
|
113.11 KB |
294 Time(s) |

|
_________________ Kenwood 3357,Hertz Dieci DSK 16.5,insonorizare Silent Coat,Opel Corsa C 2001 |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Sâm Mar 29, 2014 12:33 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu pune insonorizant pe zona aia daca nu ti se pare ok, nu o sa afecteze cu nimic ca nu ai pus pe cativa cm patrati. Pune accent pe tabla intermediara si astupa gaurile alea mari.
|
|
Sus |
|
 |
ccrys
|
Trimis: Lun Mar 31, 2014 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Cam atat am avut timp sa fac azi.
Recomand folosirea unui pistol cu aer cald si o rola pt a incalzi bine tabla inainte cat si dupa aplicare,favorizeaza foarte multa lipirea insonotizantului pt ca incincge acea 'smoala' de pe el.
De asemenea,recomand si niste manusi de protectie pt ca feri mainile de zgarieturi,cand te chinui sa lipesti folia in spatii greu accesibile.
Este diferenta imensa la ciocanirea usii insonorizate si cea normala.
Ma gandesc daca mai are sens sa mai pun si pe partea care a ramas sau sa acopar gaurile.
Nu prea sunt impacat de cum am pus filtrul,fixat cu dublul adeziv venit cu difuzoarele,nu prea am gasit solutie pt a ajunge firul pana la tweeter.
Sta sprijinit de bara de siguranta orizoanta a usii dar ma gandesc sa nu se dezlipeasca in timp.
|
303.45 KB |
360 Time(s) |

|
|
372.38 KB |
311 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You can attach files in this forum You can download files in this forum
|
|