Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Difuzoare 16.5 si insonorizare
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto

Autor Mesaj
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Mar 31, 2014 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat ai dat pe insonorizare ? Ma gandesc si eu serios s-o fac, pune un link cu ce ai luat.
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2014 8:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vad ca nu mai ai mult. Monteaza difuzoarele asa si vezi cum se aude. Daca tie iti place nu mai insonorizezi si intermediara...desi...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ccrys

Data înscrierii: 20/Ian/2014
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Apr 01, 2014 11:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am luat 16 folii de insonorizant cu 9lei/buc de la un magazin local.

Le puteti comanda si de aici insa nu stiu daca da la bucata http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Silent-Coat/Bulk-Pack-20-coli/

Am folosit 6 pt ce ati vazut in poza.

Maine mi am propus sa termin.

ccrys

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2014 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am terminat usa dreapta.

Sunt dezamagit de cum se aud Hertzurile,nu au pic de bas,chiar si cele stock stau mai bine,mediile si inaltele sunt super ok.

Cel din stang fiind cel vechi,am incercat ceva setari din player mai exact am dat balance spre dreapta,bas 7/8 si se aude cat de cat ok.

Sa vedem dupa schimbarea ambelor cum o sa se auda.

Ma bate gandul sa le vand sa mi iau altceva sau sa completez pe spate cu ceva oval cu un bas decent.

Din 16 folii am ramas cu 4,5.

IMG_20140402_102627.jpg
 Description:
 Filesize:  310.4 KB
 Viewed:  276 Time(s)

IMG_20140402_102627.jpg

IMG_20140402_125125.jpg
 Description:
 Filesize:  362.2 KB
 Viewed:  307 Time(s)

IMG_20140402_125125.jpg

IMG_20140402_125147.jpg
 Description:
S-au crapat cand am bagat surubul.
 Filesize:  267.64 KB
 Viewed:  317 Time(s)

IMG_20140402_125147.jpg

IMG_20140402_125202.jpg
 Description:
 Filesize:  280.92 KB
 Viewed:  280 Time(s)

IMG_20140402_125202.jpg

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2014 9:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt boxe pe 2 cai ... pana la urma pt. asta iti pui sistem, pt. medii si inalte curate, daca vrei un bass mai "tzapan" pui ovale pe spate (cu care risti sa strici tot sunetul) sau un sw pt. completare.

Cu cat bagi mai mult bass in ele cu atat mai mult vor distorsiona la un volum ridicat.

LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2014 9:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau un subwoofer in portbagaj activ sau neactiv.

ce model de hertz sunt ? DCX ? sau ESX ? dar par DCX, nu poti scoate untul din gama low de la ei Very Happy

Vad oricum ca sensibilitatea este foarte buna la 93db ... dar na, Recomand un subwoofer mic. ori de pus sub scaun ori portbagaj
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2014 10:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt DSK, daca erau ESK trebuiau clar amplificate.

Aceeasi chestie i-am zis si eu, un sw acolo orice ar fi daca nu vrea mare bubuiala. Desi la house ar cam merge unul zdravan Very Happy

ccrys

MesajTrimis: Mie Apr 02, 2014 10:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am ascultat o gramada sisteme din fabrica care aveau un bas mult mai bun,mi e greu sa cred ca nu pot gasi ceva apropiat mai ales si ca am insonorizat.

Se poate pune un filtru de bas pe 2 ovale din spate?

Exista sw care sa nu necesite amplificare?

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 9:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai nevoie de filtru, ele sunt deja concepute pt. bass.

Sw fara amplif poti pune doar pe modelele Pioneer cu functia direct sub dar nu cred ca scoti cine stie ce din el.

mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 9:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. Ai rabdare sa le auzi pe amandoua. Am avut aceeasi senzatie dupa montarea unuia singur (alt brand). Cel nou nu suna bine din cauza celui vechi.
2. Inchide-te in masina si joaca-te cu playerul (ia-o de la zero cu setarile), poate nu i-ai gasit inca configuratia ideala, eu nu am reusit nici acum, dar potential exista.
3. Vezi sa ai muzica trasa bine, eventual ceva original, influenteaza enorm.
4. Pune insonorizant si pe fata de usa, apoi pasla sau burete. Nu stiu daca ai montat-o deja, dar conteaza si asta, inchide mai bine incinta.
5. Esti sigur ca ai respectat polaritatea (+/-)???
6.Mai citeste odata prima pagina sa vezi unde ai gresit.

Eu cred ca in final vei fi multumit,
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 3:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
joaca-te cu playerul (ia-o de la zero cu setarile), poate nu i-ai gasit inca configuratia ideala, eu nu am reusit nici acum, dar potential exista

Daca ai tot Kenwood joaca-te cu frecventele de la EQ Pro ! Cel putin cu setarile din fabrica mediile sunt castrate rau de tot si iti da senzatia de un sunet plat.

Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 4:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
1. Ai rabdare sa le auzi pe amandoua. Am avut aceeasi senzatie dupa montarea unuia singur (alt brand). Cel nou nu suna bine din cauza celui vechi.
2. Inchide-te in masina si joaca-te cu playerul (ia-o de la zero cu setarile), poate nu i-ai gasit inca configuratia ideala, eu nu am reusit nici acum, dar potential exista.
3. Vezi sa ai muzica trasa bine, eventual ceva original, influenteaza enorm.
4. Pune insonorizant si pe fata de usa, apoi pasla sau burete. Nu stiu daca ai montat-o deja, dar conteaza si asta, inchide mai bine incinta.
5. Esti sigur ca ai respectat polaritatea (+/-)???
6.Mai citeste odata prima pagina sa vezi unde ai gresit.

Eu cred ca in final vei fi multumit,

Foarte bine punctat la numarul 5.Daca sunt puse in faze diferite se pot anula frecventele intre ele.

Daca simti ca nu e destul,incearca cu un amplificator Wink
Sus
hexis
Pasionat

Data înscrierii: 04/Noi/2013
Locație: PLOIESTI

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 8:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

respect pentru ca ai avut curajul sa critici niste difuzoare pe care toata lumea le recomanda puse direct pe player.
Imi pare rau ca ai dat bani si nu esti multumit.Asta se intampla cand nu te multumesti cu petarde si strigi tare ca sunt cele mai bune.
Eu am un focus si intradevar sistemul de fabrica,atentie nu cel Sony se auzea uimitor de bine pentru multi dintre prieteni mei.
Dar a venit ziua cand am schimbat tot si nu as rezista sa ma intorc la ce a fost acum.
Parerea mea este ca daca tot ai muncit atat instaleaza un amplificator.Iti garantez ca lucrurile vor sta altfel.
Nu simpatizez Hertz-urile mai ales ca nu sunt nici macar ieftine.
Eu am recomandat si recomand DLS,Helix,Focal.
Bass fara subwoofer nu prea ai cum,iar subwoofer fara amplificare e o iluzie,nu exista.
De exempli Midbasii mei din sistemul Dls C6A pe un Amplif 4x70w rms tot Dls date pe full range imi dau un bass de nu mi-a venit sa cred,dar nu vreau sa le pun la munca de jos si mi-am luat un SWR de la Alpine pentru Bass si masaj in scaune.
Din cate se pare nu esti omul sa accepte lucrul prost facut astfel iti recomand sa nu mergi din compromis in compromis ca vei pierde bani.
Vinde Hertz-urile,ia ceva ce stiu sa cante pe fata doar adica sistem de 2 componente midbass si tweeter.Amplificator bun pentru ele si un subwoofer.
E cea mai buna strategie.Iti spun ca doar cu player nu faci nimic.

ccrys

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 11:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Luni dimineata o sa fac si cealalta usa si ma lamuresc atunci.

Eu inteleg ce spui Hexis dar aia e treaba de vreo 1000 lei.

Eu am o Corsa C 2001 care nu prea este facuta pt un subwoofer si nici nu mi doresc asemenea bas.

Mi-e greu sa cred ca nu gasesc ceva asemanator cum este la cele din fabrica care banuiesc ca nu au aplificare.

ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Apr 03, 2014 11:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cele din fabrica de care zici tu sunt special proiectate pt. incinta (portiera) respectiva si asta poate fi un dezavantaj la tine.

Daca tot ai facut insonorizarea asta pune pe viitor si o amplificare chit ca schimbi sau nu Hertzurile, merita.

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Difuzoare auto Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 5 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You can attach files in this forum
You can download files in this forum