|
|
|
Autor |
Mesaj |
restea vlad Pasionat
Data înscrierii: 17/Mai/2007 Mesaje: 96
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Spune-mi te rog cum merge amp. ala de la GZmonoblocurile alea doua ca si eu vreau sa-mi cumpar,merci anticipat
|
|
Sus |
|
 |
dividivus

Data înscrierii: 22/Noi/2006 Mesaje: 45 Locație: Tg.Mures
|
Trimis: Sâm Iun 09, 2007 10:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
Frumos lucrat, mai putin stalpul A de pe BMW si Seat care cred ca scade mult din campul vizual in timpul condusului.
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 11:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Dupa cum stii, stalpul de la seat e destul de masiv, diferenta intre el cu ceasuri sau fara ceasuri e minuscula
la bmw e o diferenta, ca stalpii la ala erau mici, acolo chiar se vede diferenta, insa oamenii voi tuining domnule si tuiningul cere sacrificii
Ieri a fost o zi plina, astazi o sa fie cam la fel! o sa revin cu poze noi:)
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 11:37 am Titlul subiectului: |
|
|
restea vlad a scris: | Spune-mi te rog cum merge amp. ala de la GZmonoblocurile alea doua ca si eu vreau sa-mi cumpar,merci anticipat  |
vorbesti de amplificatorul monobloc de la nuclear? 2.3000 ala? astazi o sa mearga mai incet, ca rodeaza plutoniumul in rest, vorba proprietarului, iti vine sa vomiti de la atat bass
azi vom afla daca 4 tweetere + 4 midbass jbl 608 GTI amplificate de 2 X 250 W RMS @ 2 ohm + 2 midbass Ground Zero Competition Line amplificati de 2X 150 W RMS vor face fata bassului si vor reusi sa se auda!
|
|
Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ma refeream la amp. alea doua postate chiar in prima poza,nus, daca nu sunt gz titanium
|
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 6:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
bafta la montare si...asteptam poze multe
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 7:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
GZ titanium 4 X 75 W RMS + GZ titanium 1X 500 W RMS @ 2 ohm!
pe masina mai am doar bass-ul amplificat, fata o am direct pe player. statia sta pe calculator, o sa demontez si monoblocul ca bag masina in service si apoi o vand.
poti veni sa asculti daca vrei si daca esti din
Bucuresti.
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 7:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
poze usi solenta. tweeterele le-am prins pe stalpi. urmeaza sa fac si stalpii din fibra, dupa ce dam bordurile jos (masina dubioasa, cnu poti sa scoti stalpii laterali fara sa dai partea superioaraa bordului jos:( )
Description: |
|
Filesize: |
38.12 KB |
Viewed: |
443 Time(s) |

|
|
44.67 KB |
391 Time(s) |

|
|
38.99 KB |
401 Time(s) |

|
|
38.19 KB |
395 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |
[g] Pasionat

Data înscrierii: 26/Ian/2007 Mesaje: 172 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 11:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
Am fost si eu azi si le-am ascultat, GZ Uranium [primele 2 poze] = putere - doar deh sunt amplificate - se aud foarte tare, au un sunet plin si cu bass, mai trebuie si un player mai bunicel in sistem, cu o atentie mai mare la reglaje - iar in completare 1204BR se aude chiar foarte puternic si prompt in Solenza, avand si spatele insonorizat.
Celelalte neamplificate, tot GZ MK2 [ultimele 2 poze] se aud bine, dar nu stau extraordinar la partea de bass... Completarea vine de la un tub CS1200T parca si care chiar pot spune ca face o treaba foarte buna.
Sharkky si B4g4b0n7u poate faceti si voi o prezentare sistemelor voastre ca aveti ce sa aratati.
Anyway, bravo Dorin, lucreaza foarte frumos, dupa cum vedeti din poze boxele stau chiar foarte bine acolo unde sunt, si in usile de Solenza insonorizate chiar nu se aude nici o galagie.
Bafta la treaba in continuare.
_________________ ClarionDXZ778RUSB:HybridAudioImagineI61-2& JL10W6 poweredByAudisonLRx6.9+DynamatXtreme @ MeganeI |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 8:37 am Titlul subiectului: |
|
|
Usile in care au fost puse GZ titanium MK2 au fost izolate cu aluband de catre proprietar. Mai necesita lucru, deoarece gaurile din tabla nu au fost acoperite. Dupa ce se vor acoperi si gaurile respective, difuzorul avand incinta doar in usa, fara sa mai corespunda cu fata de plastic, se va mai imbunatati si bass-ul!
Multumesc, mai urmeaza reglaje in cele 2 variante, modificarea stalpilor si montarea tweeterelor pe stalpi!
|
|
Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 10:04 am Titlul subiectului: |
|
|
As veni sa vad cum se aude dar,din pacate nu sunt din Bucuresti sunt din Arad, de aceea te-as ruga sa-mi spui dac i-si merita bani monoblocu de la titanium
|
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 11:14 am Titlul subiectului: |
|
|
Combinatia monobloc titanium + subwoofer GZ radioactive de 12 inch mi se pare ideala, iar raportul calitate/pret este printre cele mai bune din ce ofer piata car audio momentan.
|
|
Sus |
|
 |
restea vlad Pasionat
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 11:54 am Titlul subiectului: |
|
|
merci mult pentru informatie
|
|
Sus |
|
 |
B4g4b0n7u Pasionat

Data înscrierii: 02/Feb/2007 Mesaje: 100 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 5:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
@[G] sistemul meu cred ca e de fapt pe jumatate al meu , ca a muncit Dorin saracutul mai mult decat la al lui cred
O sa vorbesc cu el sa vad daca ma lasa sa pun poze
Glumesc , o sa prezint si eu sistemul zilele astea , eventual poate fac si un filmuletz ceva , dar sa mai facem niste reglaje la statie mai intai .
Oricum , toata stima pentru efortul si devotamentul de care a dat dovada Dorin . Chiar e pasionat si chiar stie ceea ce face
Si cand ma gandesc ca totul a plecat de la niste inele de MDF ...
_________________ fac sport extrem cu Dacia , cu ohii inchisi o calc , imi place senzatia ... |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iun 11, 2007 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vom vedea cum se vor auzi sistemele dupa ce difuzoarele se vor roda si vor da absolut tot ce au mai bun in ele.
Sistemul lui B4g4b0n7u suna extrem de bine dar va suna si mai bine cand se va lasa membrana .
Dorin este foarte priceput in ceea ce face, nu cred ca nu a gasit vreo solutie la problemele intampinate pe parcursul instalarii sistemelor.
S-a lucrat ca la carte, stie foarte bine ce face.
Oricum, masinile nu sunt 100% gata, mai e cate un pic de lucru, dar asta ramane de povestit cand vom prezenta fiecare sistemul.
|
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|