|
Autor |
Mesaj |
dorin Priceput

Data înscrierii: 29/Mai/2007 Mesaje: 356 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
Anunt oficial. Caut asistent FOTOGRAF )
Sunt o groaza de aspecte ale instalarii care nu se regasesc in poze. Fiind concentrat la instalare, imi mai aduceam aminte din cand in cand sa fac cate o poza.
Multumesc pentru apreciere. Nu eu am facut incinta, este facuta de Pro Vision si se gasesc de vanzare si pe Be-loud |
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 28, 2007 11:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multumesc Dorin, ma bucur enorm ca am putut sa fiu de ajutor.
Intr-adevar, a fost foarte mult de munca dar a meritat din plin.
As mai face asa ceva.
Masina suna foarte bine, izolarea fonica si sistemul Audiophile spunandu-si cuvantul, ca sa nu mai zicem de amplificatorul Genesis.
De subwoofer nu mai am ce spune, filmuletul cred ca este suficient.
Instalarea a decurs fara probleme. |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Iul 29, 2007 9:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
_vrx_ a scris: | baban_san... apropo de "cabluri dedicate car audio" pune si tu cateva poze cu cablurile de alimentare "sudura connection-a legend in sound" poate mai sunt si altii dornici de a folosi aceste cabluri ...sau e o reteta proprie
pe mine m-au falit "firele" astea inca putin, si ajung la 500 e ...cred k e de la caldura . |
frumos lucrat...drept ii ca dorin se specializeaza din ce in ce mai mult
cateva intrebari :
ai pus ceva tabla peste gaurile din usa ?
cum de s-a ales un amplificator in 4 canale si nu unul in 2 + unul mono ?
de ce nu activ ?
vreau sa vad cum ai prins inelele de usi
dorin, sa ma ierti de data asta pentru "deviere"  |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 11:12 am Titlul subiectului: |
|
|
Degeaba ai pus poza aia cu un nod, ca daca nu ai 2 noduri in 10 cm nu e dedicat car audio )) si este negru si urat cablul tau
nu am pus nimic pe gaurile respective, doar material fonoabsorbant. fata de usa are pe interior mult burete pufos, care tine presat bine materialul fonoabsormant.
Bugetul este cel din cauza caruia s-a ales un amplif pe 4 canale si nu s-a mers activ.
In usi, difuzoarele de 16.5 cm aveau distanta vreo 2-3 mm fata de tabla. Am ales sa nu tai tabla, si sa nu pun nici inel. Astfel din materialul fonoabsorbant cel negru (bimast standart) am facut un inel micut, si este aplicat intre difuzor si tabla! |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

Data înscrierii: 12/Aug/2006 Mesaje: 2761 Locație: alba-iulia
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
dorin a scris: |
. fata de usa are pe interior mult burete pufos, care tine presat bine materialul fonoabsormant.
|
auu auu auu ...sper ca nu ai pus burete in usa...
vezi ca ala se imbiba cu apa si o sa faca o rugina...
mare atentie, daca ai pus burete eu iti recomand sa il scoti ca e pacat sa rugineasca portierele unei asemenea masini... _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 1:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu
fata de usa de plastic are burete adica asa vine din fabrica!
ce rost avea sa ii pun eu burete in usa?  |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
buretele folosit in usi este cu celula inchisa si apa nu are cum sa ramana in el ...de obicei acesta se foloseste intre fata de usa interioara si cea de plastic ...am folosit si eu la logan doar unde fata de plastic este lipita de tabala (insonorizant)  |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 2:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am zis treaba asta fiind ca unu de la mine din oras si-a umplut usa de la Dacia 1310 cu burete dintr-o saltea...o dat o rugina in usi ceva incredibil, iar cand a scos buretele, acesta era imbibat cu foarte multa apa.
felicitari pt realizare. _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 2:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
poate s-a inteles si gresit! in usa unde poate fi umezeala nu este nici un fel de burete!
iar cel de la tine din oras o fi desfacut o boxa de prin casa si a vazut care e treaba, si s-a gandit ca ar face o treaba buna in masina  |
|
Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 2:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | eu am zis treaba asta fiind ca unu de la mine din oras si-a umplut usa de la Dacia 1310 cu burete dintr-o saltea...o dat o rugina in usi ceva incredibil, iar cand a scos buretele, acesta era imbibat cu foarte multa apa |
o&g ma mir ca dai acest exemplu ....dorin a aratat in nenumarate randuri ca e capabil sa realizeze un sistem , nu sa faca experiente cu plapumi si saltele pentru a afla dac salteaua lineaflex e mai buna decat relaxa, in usa de la honda tipe r. |
|
Sus |
|
 |
o&g Audiofil

|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 2:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
corect,dorin a confirmat,nu o data, ca stie ce face, dar oricine poate avea anumite scapari si pt constiinta mea am vrut sa fiu sigur.
[/quote] _________________ SERVICE statii emisie receptie si antene, calibrari, vanzari accesorii 0788.879.589 (Alba Iulia) |
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Iul 30, 2007 11:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
o&g a scris: | eu am zis treaba asta fiind ca unu de la mine din oras si-a umplut usa de la Dacia 1310 cu burete dintr-o saltea...o dat o rugina in usi ceva incredibil, iar cand a scos buretele, acesta era imbibat cu foarte multa apa.
felicitari pt realizare. |
ii timpul pentru burete cu celule inchise  |
|
Sus |
|
 |
MBaudiophile
Data înscrierii: 06/Iul/2007 Mesaje: 26 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 4:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari f bine lucrat... curat.... totul e mai mult decat ok Bafta in continuare _________________ The difference between men and boys is the price of their toys |
|
Sus |
|
 |
dorin Priceput

|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 8:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc Marinu. lucrarile continua. vor urma poze, si cat de curand o surpriza pe masura  |
|
Sus |
|
 |
AdySoLenZa Priceput
Data înscrierii: 24/Sep/2006 Mesaje: 340 Locație: Micul Paris...
|
Trimis: Joi Sep 13, 2007 9:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce-mi plac surprizele...
mare om mare caracter dorin asta domne...
se vede ca stie meserie...si o face si din pasiune. |
|
Sus |
|
 |
|