|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 3:37 am Titlul subiectului: |
|
|
ce medie ovi ?
si eu mi-am luat ceva dar nu ma laud inca )
nu sunt convins ca ramane asta de aia zic.
app: sa le stap sanatos |
|
| Sus |
|
 |
bezz Audiofil

Data înscrierii: 05/Iun/2007 Mesaje: 1011 Locație: on a vibe
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
foarte interesant 12w7-le
la urmatoarea claca poate ajung si eu . nu de alta, dar e timpul de mesterit si la mine . si doctorii mi-au prescris tratament cu bere ...
spor la treaba! audison power  _________________ loud & proud member of SQNLL team
high energy music expression  |
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
pfuuu cu audison power ai zis ceva sal asculti sanatos si sa te tzina sanatatea , ca de bucurat te bucuri de el  |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Sâm Ian 24, 2009 10:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
pai eu mi-am luat Hybrid Audio L4,este foarte populara acum in state,se foloseste bine de catre instalatori renumiti si probabil ca e mult marketing in jurul ei dar isi face treaba si asta se vede in rezultate,sa vedem,eu sper sa nu fiu dezamagit.
astazi a venit mosul cu un cadou care merita mentionat,este un micut THESIS pe 4 canale,stie un mic 4x55W in clasa A si in lipsa de curent trece automat in mod AB sau energy saving si da 150x4W dupa ce ieri sergiu s-a chinuit o ora sa imi seteze masina pe 5 canale(revelatoarele sunt deja in usi,temporar)si inaltele acelea meseriase laudate de Fuscobal,si nicicum nu mi-a placut sunetul produs de sistem,astazi dupa ce am schimbat amplifurile insa parca s-ar fi schimbat total totul,inaltele au inceput sa fie inalte,dinamica a explodat fata de vrx,desi nici ala nu era rau ,kick-ul in usa este fantastic,nu exista cuvinte prin care pot defini diferenta intre vrx si thesis-ul nou,parerea mea e ca diferenta dintre lrx si vrx este mult mai mica decat intre vrx si thesis,este extraordinar ce stie,ce posibilitati ofera acest amplif,pacat ca folosesc un procesor si nu folosesc filtrele lui pentru ca pot face acelasi lucru direct din amplificator ,pe scurt am ramas uimit de schimbarea sistemului,ieri faceam comparatii intre playerul meu si hx-d2 si se vedea diferenta de la cer la pamant,azi deja acea diferenta a disparut,si culmea cu un amplificator nu player.din pacate inca ma deranjeaza foarte mult lipsa de medii si nu ma pot pronunta definitiv dar voi reveni pe parcurs
pana atunci niste poze,mai sunt dar astept sa le primesc pe cele facute de cei care au fost alaturi de mine in prima testare a noilor amplificatoare ,acesta nici macar nu a fost scos din cutie,era sigilat,deci noi am fost primii care l-am ascultat,sincer radu zicea ca barbatii nu au orgasme,dar eu am avut nenumarate eargasme
http://s221.photobucket.com/albums/dd254/providius/THESIS/ _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Ian 25, 2009 2:40 am Titlul subiectului: |
|
|
Wow!
Sa-l stapanesti sanatos! |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Ian 25, 2009 3:02 am Titlul subiectului: |
|
|
multumesc baieti
P.S.Tony cand a auzit azi masina a zis ca imi lasa mie si revelatoarele,ca merita asa un amplificator difuzoarele lui  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Ian 25, 2009 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari ovi si spor in continuare! _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 2:32 am Titlul subiectului: |
|
|
...interesant
sa-l stapanesti sanatos.
abia astept sa inceapa sezonul sa ascult cateva masini. |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 8:52 am Titlul subiectului: |
|
|
mersi,mersi am ajuns din cauza felului in care suna fata sa dau subwooferul la nivele neatinse de volum in ultima vreme(chiar si 15) si sunt multe genuri de muzica in care e destul de slab,in schimb revelatoarele imi plac din ce in ce mai mult,si usa le place,si amplificatorul face minuni cu ele,taiate linistit si la 20hzcu 24db merg pana la nivele sonore notabile de ascultare,astept media,si atunci sa vezi paguba ca voi avea 7 canale si cel mai slab amplif va fi pe kick-uri(care si ampul si kick-urile sunt de imprumut si la ce am facut acum daca le dau inapoi pana la competitii vin doar cu inalta,media si subul sa ma bag la 5 canale )ala e inca un lrx2.9,dar eu zic ca a meritat sacrificiul,sunetul nici nu se poate compara.... _________________ Team SQNLL
|
| Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 5:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hm THESIS
LRX -> VRX -> THESIS -> ?
Felicitari, dar vezi sa nu lasi saracu Thesis singur mai fa rost de un fratior Abia astept sa ascult si eu un Thesis. _________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
| Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 5:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari OVI sa-l stapanesti sanatos.. _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
| Sus |
|
 |
ceachi Pasionat
Data înscrierii: 23/Iul/2007 Mesaje: 115
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 8:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Bravo Domnu'!
Pina la urma THESIS-ul l-ai cumparat sau e de imprumut!
Daca este al tau cred ca va fi super interesant anul asta la 7 canale :
Peste , Albert , tu , eu , poate termina masina si Marinu , poate se raszgindeste Fuscobal si vine si el ...
Deja putem sa zicem ca ne apropiem si noi de ce este afara , daca am avea si o organizare pe masura... |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Ian 26, 2009 11:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc de urari baieti,intr-adevar thesisul a venit spre oradea doar pentru teste pana ar fi fost gata chrome shadow-ul,dar dupa 30min de ascultare l-am sunat pe radu si i-am zis ca nu vreau sa il dau inapoi si a ramas sa stabilim diferenta,intre timp am dat si celalalt 4.300 si m-am bagat in rahat pana la gat ,nu mai am kick-uri si nici amplif pentru ele si sincer nu vad cand voi reusi sa imi iau,dar poate nu isi schimba tony asa de repede masina si raman la mine revelatoarele o perioada mai lunga,sa vad cu ce le amplific insa ca singurul disponibil e un lrx,ma bate gandul sa incerc un filtru intre medii si inalte si sa incerc sa le amplific doar cu thesisul pozitia lor ramanand asemanatoare cu ce a fost si nefiind necesara o aliniere in timp intre ele,intrebarea este voi gasi pe cineva care stie sa imi faca un filtru adevarat?daca stiti pe cineva care se ocupa de asa ceva v-as fi recunoscator  _________________ Team SQNLL
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Mar Ian 27, 2009 12:10 am Titlul subiectului: |
|
|
Marcel (marco polo ) cluj napoca ...cred ca il stie adi sau daca nu cel mai sigur ia legatura cu CBI .
si nu in ultimul rand felicitari pentru achizitie
si ca sa fiu un pic rautacios (glumesc) bani pentru o iesire la munte nu ai ca ii ti la saltea pentru thesis ...acuma nu mai ai nevoie decat de un pxa h900  _________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Ian 27, 2009 12:58 am Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | Marcel (marco polo ) cluj napoca ...cred ca il stie adi sau daca nu cel mai sigur ia legatura cu CBI .
si nu in ultimul rand felicitari pentru achizitie
si ca sa fiu un pic rautacios (glumesc) bani pentru o iesire la munte nu ai ca ii ti la saltea pentru thesis ...acuma nu mai ai nevoie decat de un pxa h900  |
Am uitat de el
CBI il stie mai mult ca sigur  _________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|