Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mar Ian 27, 2009 1:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

_vrx_ a scris:
Marcel (marco polo ) cluj napoca ...cred ca il stie adi sau daca nu cel mai sigur ia legatura cu CBI .
si nu in ultimul rand felicitari pentru achizitie Wink
si ca sa fiu un pic rautacios (glumesc) bani pentru o iesire la munte nu ai ca ii ti la saltea pentru thesis ...acuma nu mai ai nevoie decat de un pxa h900 Cool
mersi,cat despre iesirea de la munte...lipsa de bani era inainte de a sti de thesis... sa vezi acum gaura in buget.....dar sanatosi sa fim sa putem munci si ii facem si pe aia,si eu care imi faceam griji pentru vreo 300E de niste kick-uri...dar asta e,ai intrat in hora,joci,vinzi tot ce ai si o iei de la capat,pacat numai ca suntem putini cei care apreciem lucrurile scumpe si pierdem foarte mult la aceste schimburi,in general le dam la mai putin de jumatate valoarea lor doar sa putem face schimbul,asta e durerea noastra insa...
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Ian 27, 2009 2:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si incet incet,maine intram in teste mai aprofundate cu amplificatorul,ideea de baza este testarea lui direct pe cablu optic din dvd in amplif,stiu ca voi pierde corectiile de timp dar merita incercat sunt dispus momentan sa renunt la procesor,daca se simte o imbunatatire a sunetului,macar mai scot niste bani si de acolo,al doilea pas iarasi va fi testarea lui cu un 9835 pentru ca oricum sunt hotarat sa raman doar la 5 canale de amplificare pentru 7 difuzoare deci poate voi schimba playerul si procesorul cu 9835 ca sa nu pierd corectiile si avantajele procesarii totusi,totul se va decide saptamana aceeasta in urma testelor facute,maine imi vine telecomanda necesara controlului subwooferului si intrarii optice din thesis asa ca astept cu nerabdare sa ma apuc de lucru,sper sa reusesc sa ma apropii de ceva filtre in trei saptamani pana imi vin mediile,si atunci ne apucam efectiv si de stalpi,usile vor ramane momentan in suspans pana nu vom clarifica situatia kick-ului,can't wait
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 28, 2009 6:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

astazi am testat ampliful cu semnal digital direct din player,pe langa mici inconveniente cum ar fi sunet fara viata prin crossoverele amplifului,volum doar din telecomanda amplificatorului cu control pe pre out al volumului subului,dar fara frecventa si lipsa alinierii in timp m-au facut sa revin la H701 si sa raman sa caut un amplif mic dar calitativ pentru inalte,sa vedem ce pica pentru ca dupa experienta de azi sigur nu imi va mai trece prin cap sa renunt la procesor,deci back to H 701 pana vom avea bani de bit one,pana atunci asteptam feed back de la primul posesor din romania.
ceachi
Pasionat

Data înscrierii: 23/Iul/2007

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 12:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa nu faci gresala sa iei un amplificator slab pentru tw!
Chiar daca primul inpuls este sa zici ca oricum nu e nevoie !

Sa inteleg ca dac-ul amplificatorului este slabut?
Daca e asa ma pune pe ginduri !
Cum o fi dac-ul din "bit one"?
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 1:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceachi a scris:
Sa nu faci gresala sa iei un amplificator slab pentru tw!
Chiar daca primul inpuls este sa zici ca oricum nu e nevoie !

Sa inteleg ca dac-ul amplificatorului este slabut?
Daca e asa ma pune pe ginduri !
Cum o fi dac-ul din "bit one"?
pai 99% thesis-ul va ramane pe medii inalte,pe kick-uri am un pio mai vechi de 2x100 care va face fata din cauza lipsei de bani,cat despre amplificator nu as spune ca e slabut deloc dar intrand digital in amplif singurul buton de volum e din telecomanda care vine accesoriu la amplif,e destul de incomod,avea filtru de subwoofer pe iesirea pre out dar necesita interventii cu un laptop asupra lui sa poti face setari(vrx-ul meu e un model slave si nu are in afara de gain nici un modul,nu pot seta frecvente la el)crede-ma ca dupa un an de folosit H701 prefer sa mai astept putin pana pot testa un bit one decat sa vand procesorul meu si sa stau fara o perioada de timp,si sa nu uitam ca filtrarea digitala din procesor suna putin mai altfel decat cea facuta din amplif cu crossoverele lui,intr-un cuvant pentru aia max 300E cat economiseam cu procesorul(care oricum nu va lipsi din sistem)era prea incomod sa fac pasul acesta acum,daca voi fi silit financiar atunci merita,dar altfel e un pas inapoi in tehnologie pe care nu vreau sa il fac Wink
P.S.cat despre bit one.....e facut sa faca perechea ideala cu ampliful,semnal digital din player in procesor,din procesor in amplif,am citit vreo doua ore despre bit one pe site-uri de afara si imi place mult ce am citit acolo.dar patience...

B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Ian 30, 2009 2:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

decat bit one mai bine schimbi daca-urile la h701.
nu vb din review-uri.
inca nu l-am ascultat dar am aceasta posibilitate sa o fac saptamana aceasta in week-end.
revin cu pareri.
cineva l-a testat Smile
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 14, 2009 10:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

old school si telecomanda de la thesis Wink
P.S.impresii bogdan?sau nu l-ai ascultat?

Resize of Imagine022.jpg
 Description:
 Filesize:  189.03 KB
 Viewed:  343 Time(s)

Resize of Imagine022.jpg

Resize of Imagine023.jpg
 Description:
 Filesize:  204.23 KB
 Viewed:  312 Time(s)

Resize of Imagine023.jpg

providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 2:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si prin bunavointa si cu ajutorul lui adi incepem sa avansam incet incet,din pacate mediile inca nu au ajuns sa le ascult odata dar sper pe luni,marti sa ajunga si ele,pana atunci pozitionari,pozitionari si setari la greu,ca norocul ca 9835 are exact ce imi trebuie momentan sa pot face 4 cai din el fara sa pierd corectiile de timp,ms adi ca daca sergiu care l-a folosit 2 ani nu a descoperit chichita eu sigur nu ma apucam sa o caut Wink ,imi place cum suna inaltele in pozitia care sunt acum si la cum se potrivesc in curburile bordului cred ca asa vor si ramane,dupa ce vine media si vad cat are si aia magnetul(ca din specificatii e un fel de tub difuzorul asta)ca nu am curajul sa fixez inelele de stalp pana nu vine media si iau mulajul de pe bord,la cum arata eu zic ca imi iese acolo lejer o cutiuta de 2L deci mai mult ca sigur ca voi merge sealed la medie momentan,sa vedem cum suna

Resize of Imagine018.jpg
 Description:
 Filesize:  184.41 KB
 Viewed:  299 Time(s)

Resize of Imagine018.jpg

Resize of Imagine019.jpg
 Description:
 Filesize:  232.57 KB
 Viewed:  305 Time(s)

Resize of Imagine019.jpg

Resize of Imagine020.jpg
 Description:
 Filesize:  230.01 KB
 Viewed:  276 Time(s)

Resize of Imagine020.jpg

Resize of Imagine022.jpg
 Description:
 Filesize:  266.84 KB
 Viewed:  281 Time(s)

Resize of Imagine022.jpg

Resize of Imagine023.jpg
 Description:
 Filesize:  189.92 KB
 Viewed:  276 Time(s)

Resize of Imagine023.jpg

Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 3:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte frumos lucrat si frumoase scule... sincer deocamdata nu ma pasioneaza sq dar incet,incet ma tot uit la voi si incepe sa ma atraga...
Imi plac tw si daca tin minte bine erau si pe fiatul acela cu cele 2 gz pasive ...Sunau foarte bine...Felicitari pentru sistem si sper sa ne intalnim anul acesta sa ascult si eu masina...
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumim,sunt 99% ca ne auzim la 4tuning days,s-ar parea ca nu pica deodata cu clujul,sa vedem,intr-adevar sunt cele de pe fiat spre norocul meu omul a dezmembrat masina ca vrea sa o vanda si a realizat ca nu merg tweeterele astea in doua cai si mi le-a dat mie(cu plata in rate ca altfel...)nici eu nu ma dau in vant dupa sq,imi place insa sa sune masina mea foarte bine,pana nu demult ma prezentam la toate evenimentele de brrr si eu dar mi-am schimbat putin stilul de ascultat muzica Wink
Tibitzu
Audiofil

Data înscrierii: 16/Feb/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 4:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Exact asta spuneam...acum cu noul player care l-am luat mi-am marit aria de ascultare cu 100% ...Incepe sa imi placa...
Deci tw alea sunt inseamna ca le-am ascultat Very Happy ...App midbasii i-ai luat de la el?
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 4:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

midbasii nu i-am luat cand erau la vanzare si s-a sucit omul nu ii mai da,dar oricum nu ii voiam ca sunt mult prea buni sa ii tin taiati sub 200hz cand ei urca linistiti pana foarte sus,eu vreau ceva cu un impact mai mare pe partea de 50hz-150hz urmeaza doua de 10''dar mai prin vara ca trebuie incasati banii pe sculele vandute sa imi platesc datoriile si dupa vin si kick-urile Wink
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 8:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cool Cool Cool
Eram stresat ca in ideea perfectionista sa iasa inelele bine am taiat gaurile prea fixe Laughing

Sus
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Sâm Feb 21, 2009 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

spor in continuare !

acolo "sus" va permite vremea sa lucrati? ca la noi in timisoara e cam frig sa lucrezi in "free air"...eventual in garaj, cine are Cool

providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 22, 2009 9:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sincer si daca erau -10 grade si tot faceam asta,deja de doua luni am platit mediile si le astept de o saptamana,planul era sa ajunga inelele si playerul deodata cu mediile dar nu a fost sa fie,fibra oricum mai peste vre-o luna daca se mai incalzeste vremea
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 10 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum