|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Vin Iul 03, 2009 8:42 am Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | | posta ovi. azi am primit un plic din state cu o interfata si a durat 2 luni dar a costa 3dolari. |
Pentru colete nu este serviciu de 2 luni.
Aduc de ~3 ani lucruri si stiu deja cam toate serviciile postei...
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Sâm Iul 04, 2009 10:27 am Titlul subiectului: |
|
|
| B-05-WRB a scris: | | posta ovi. azi am primit un plic din state cu o interfata si a durat 2 luni dar a costa 3dolari. | stii care e problema,difuzorul merge perfect,chiar nu are deloc probleme,nu era acum momentul sa-i fac operatia estetica dar am zis ca undeva la 100-150ron investesc in el daca omul zicea ca e 40$ trimis in state,apoi s-a sucit cand a realizat ca trebuie trimis la noi si a zis ca e 35$dustcap-ul si 50 transportul bani care sa ii viram,si am zis sa si-l bage in cur,am facut rost de folie de carbon,numai timp nu am sa lipesc bucatile alea doua care sunt lipsa si sa trag folia pe el,sincer am renuntat momentan la dustcap(ca doar e criza,si eu nu am avut bani si timp sa ma apuc de usi desi doar pe fibra dau bani ca restul fac eu)salutari
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
B-05-WRB Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008 Mesaje: 373 Locație: bucuresti
|
Trimis: Sâm Iul 04, 2009 2:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
asa e si tu ai dreptate.
eu mi-am adus aminte de coletul de la posta si d'aia mi-a venit ideea, daca adi zice ca nu merge de 2 luni , asa o fi, dar eu am primit.cam greu o sa fie cu folia de carbon pt ca trebuie trasa in interior si asta nu prea ai cum sa o faci sa iasa bine decat daca lipesti mai intai mijlocul, apoi incalzesti si tragi de ea catre margini.
si eu mi-am pus pe oglinzi acum 3-4 zile.
| Description: |
|
| Filesize: |
164.74 KB |
| Viewed: |
262 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Dum Iul 05, 2009 9:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Goooo team !
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Iul 05, 2009 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
da intr-adevar o superba zi petrecuta,felicitari pentru aparitiile cu masina si pentru rezultat,mai lucrezi putin si rezolvi si mica dilema ce o ai acum
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
^^IoNuTz1^^ Priceput

Data înscrierii: 13/Iun/2007 Mesaje: 292 Locație: timisoara
|
Trimis: Vin Iul 24, 2009 9:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceao ovidiu ce cautai la calata ?? ) unde mergeai ?? joi ???
_________________ Alpine CDE-102Ri,Lighting Audio2000W rms 2 SPL DYNAMICS XTR-300D4,Hollywood spv 100, toate in camera |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Vin Iul 24, 2009 10:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceau,te-am recunoscut dar eram cu socrii veneam de la belis,m-am mai intalnit tot asa cu un cunoscut din salaj asta e dovada ca lumea e intr-adevar mica
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
si cum a trecut ziua mea si mi-am facut cadou o pereche de kick-uri care doar acum au ajuns dupa o mica modificare la usi sa intre un 8" in loc de 10" am trecut la ascultarea noilor kick-uri scanspeak clasic,detalii 8",membrana de kevlar,motor asemanator cu al revelatoarelor,ca si sunet este prima medie pe care o am in usa deoarece taiate in 1K imi coboara stage-ul de il ia naiba fix la usi ,iar persoana de la care le am le folosea ca medii si pana in 4k el zicea ca sunt liniare pe rta,mai este mult de lucru la inele,inca nu stiu din ce sa le fac ca jos am nevoie de 3cm distantier sa intre si vor fi cam grele din fier,momentan voi face probabil niste inele de mdf sa le am fixate cum trebuie pe cluj si vedem noi mai incolo ce iese,speram de craciun si la noua medie(poate chiar mai repede)si front stage-ul in principiu ar trebui sa ramana neschimbat,dar astea sunt de domeniul viitorului putin,pana atunci cateva poze
|
73.84 KB |
257 Time(s) |

|
|
62.22 KB |
249 Time(s) |

|
|
55.01 KB |
240 Time(s) |

|
|
59.42 KB |
260 Time(s) |

|
|
64.19 KB |
255 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 3:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
....
|
75.18 KB |
248 Time(s) |

|
|
73 KB |
250 Time(s) |

|
|
70.14 KB |
253 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 3:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sa le stapanesti / asculti cu placere!
|
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 4:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
In sfarsit poze cu ele montate ! ! !
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Sharkky a scris: | | Sa le stapanesti / asculti cu placere! | ms ms,ca de cand le astept deja......
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 8:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari pt achizitie
PS sa le ascultam sanatosi
|
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Mie Sep 02, 2009 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
nenea ovi da-i un pm userului ssrli ca te poate ajuta cu ceva inele de mdf mai de doamne-ajuta
in alta ordine de idei cum de ai redus dimensiunea la difuzoare? downgrade la marime upgrade la sunet? poate poate ascult si eu la cluj
spor si de la mine
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Sep 03, 2009 10:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: | nenea ovi da-i un pm userului ssrli ca te poate ajuta cu ceva inele de mdf mai de doamne-ajuta
in alta ordine de idei cum de ai redus dimensiunea la difuzoare? downgrade la marime upgrade la sunet? poate poate ascult si eu la cluj
spor si de la mine | deja am vorbit cu adi,sa vedem daca reusesc totusi sa fac rost de aluminiu de 3cm sa le dau la strungar pana la cluj,daca nu eu de vineri voi fi in cluj si rezolvam problema acolo cat despre downgrade....am pierdut destul de mult la partea de 30-50hz,dar ce am castigat in schimb .... trebuie ascultat,ieri am reusit sa gasesc punctul optim pentru ele ca totusi cu 350W erau putin stresate saracele si cat de mult au schimbat in bine sunetul nu se poate spune in cuvinte,am ramas cu ele taiate intre 56-630hz un ajutor enorm pentru medie pe voci barbatesti problema e ca mi-a ajuns stage-ul exact la nivelul bordului,asta e,o mica repozitionare a inaltelor pe care am descoperit-o la tm cu radu,noile medii si cam gata cu ce se putea investi pe partea de difuzoare in fata,acum lipseste putin lovitura de sub 50hz din usa pe care o aveam cu 10" dar per ansamblu este suficienta informatie acolo incat sa se compenseze,iar alea de 10" nu le puteam urca peste 200hz si sa fiu multumit de cum suna,astea le-am dus si la 1k ,si mai sus si nu am avut probleme,fostul proprietar le folosea de medii intre 200-4k ,hai si tu pana la cluj daca poti ca se arata a fi un show de zile mari
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|