|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2009 1:05 am Titlul subiectului: |
|
|
cum de ai renuntat la jl? era simbolul providius..
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2009 1:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
ne scuzati pt intarzierea pozelor
faina a venit media pe bord zici ca e de la mama lui asa
sporuri multe !!!!
| Description: |
|
| Filesize: |
425.35 KB |
| Viewed: |
252 Time(s) |

|
|
220.01 KB |
265 Time(s) |

|
|
372.81 KB |
235 Time(s) |

|
|
268.49 KB |
248 Time(s) |

|
|
312.49 KB |
263 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Sâm Noi 07, 2009 1:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
pic
|
521.88 KB |
255 Time(s) |

|
|
445.93 KB |
239 Time(s) |

|
|
466.41 KB |
247 Time(s) |

|
|
349.33 KB |
245 Time(s) |

|
|
382.46 KB |
251 Time(s) |

|
|
484.42 KB |
247 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Sâm Noi 07, 2009 7:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: | cum de ai renuntat la jl? era simbolul providius..  | sincer nu pot spune ca am fost fericit cand l-am dat dar era momentul sa ma despart de el,tu ai ascultat masina mea in mai multe stadii si eu sunt convins ca voi reusi sa fac sa sune foarte bine masina,dupa ce am legat azi lrx-ul si am ascultat putin sistemul fara bas sunt foarte multumit de cum suna mediile fata de ce era inainte,lasa ca poate ne vedem inainte de a se termina anul si o sa iti dai cu parerea de ce a iesit,sa vina playerul ca deja de 3 saptamani numai ipod vad
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 08, 2009 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
ovi ceva progrese?
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Mar Dec 08, 2009 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: | ovi ceva progrese?  |
Mie imi zicea ca e naspa playeru, ii lipseste ambianta arhitecturala si picodinamica
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Mar Dec 08, 2009 10:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
picodinamica? despre ce player e vorba? 9887?
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Dec 08, 2009 10:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
din pacate sunt la lucru de la 6 la 20.30 zilnic,multe progrese nu am apucat sa fac,mai setez pe ea cate putin,sunt foarte multumit de ce a iesit momentan,planuri cu sistemul momentan doar pe partea de instalare(dar alea sunt drastice ,sper sa fie gata prin februarie,martie ca e mai ciudat ce vreau sa fac acum),sunetul(mai putin autoritatea sub 30hz)s-a imbunatatit considerabil,instalarea iar va contine niste forme ciudate pe bord care sa ma ajute sa scot perfect in plan mediile care acum sunt putin deplasate din cauza formei bordului,vor astupa gaurile precedente de sub parbriz si vor incorpora inelele pe care vor fi prinse inaltele,am decis sa renunt la instalarea lor in stalpi,dar asta se va intampla doar dupa ce voi avea destul timp sa testez daca sunt sau nu multumit de sunetul in pozitia in care as vrea sa le pun.pe scurt timp sa fie,ca fibra am ,garaj unde sa lucrez la fel,inele de aluminiu imi voi comanda frumos facute la cnc(chiar in tm)am nevoie de doua baterii slim sa nu imi mai inalte bancheta in spate,astept inca un sub prin februarie,dar momentan doar pe instalare ne axam,ca vine repede primavara si incepe sezonul
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Dec 08, 2009 11:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
| ssrli a scris: | | otzy a scris: | ovi ceva progrese?  |
Mie imi zicea ca e naspa playeru, ii lipseste ambianta arhitecturala si picodinamica  | da da,ii lipsesc multe,dar pentru urechea mea suna extraordinar de bine,iar pe partea de ipod daca e calitate muzica eu nu gasesc nici un inconvenient pe partea de sunet,extraordinar player,si inca nu am apucat decat sa il fac sa mearga decent,mai am de facut setari pe el la greu si deja sunt foarte multumit de alegerea facuta,ms inca o data de ajutor cu achizitionarea lui adi
|
| Sus |
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 11:01 am Titlul subiectului: |
|
|
Spor la lucru Ovi, cam greu cu setarile astia mai ales ca la playerul tau sunt destule , eu de cateva luni tot setez pe al meu, odata bag egalizatorul, odata le scot... Sunt curios cum o sa iasa idea cu bordul ar fi ceva special, unicat in tara
_________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
tre sa ne mai vedem sa imi dai detalii
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Dec 10, 2009 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
| jlaudio a scris: | Spor la lucru Ovi, cam greu cu setarile astia mai ales ca la playerul tau sunt destule , eu de cateva luni tot setez pe al meu, odata bag egalizatorul, odata le scot... Sunt curios cum o sa iasa idea cu bordul ar fi ceva special, unicat in tara  | ms ms,la fel,cat despre bord sper sa reusesc in sfarsit sa imi indeplinesc visul de a avea masina finisata,si la cum am mai studiat zilele astea sigur reusesc ce mi-am pus in cap.apropo eu lucrez si sambata si duminica asta dar trebuie sa ascult si eu cum suna jl-ul la tine
|
| Sus |
|
 |
Ciochy Pasionat
Data înscrierii: 17/Noi/2008 Mesaje: 187
|
Trimis: Dum Dec 13, 2009 5:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
| cablu acela de microfon din care ai facut RCA`urile de unde l-ai luat ?
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Dec 13, 2009 10:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
global electronics
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Dec 19, 2009 2:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
si a ajuns mosul putin mai repede,sa vedem cum o sa sune intr-un sealed de vreo 100L cu 1000W+ pe el,sper sa reuseasca adi sa imi faca cutia luni marti ca joi am un drum de cluj si as si baga micutul la rodat
|
43.19 KB |
231 Time(s) |

|
|
35.49 KB |
233 Time(s) |

|
|
43.41 KB |
231 Time(s) |

|
|
78.81 KB |
223 Time(s) |

|
|
41.06 KB |
239 Time(s) |

|
|
37.54 KB |
219 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|