Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
mgm2000ro
Priceput

Data înscrierii: 11/Iul/2007

MesajTrimis: Mie Dec 23, 2009 1:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si alea vechi sunt de show! Laughing

Citat:
PS. Daca mai ai nevoie de un sub identic (ce-i drept, modelul nou), anunta-ma Very Happy

P.S. pastreaza-l ...peste citiva ani o sa valoreze mai mult, ca cel al lui Ovi. Laughing
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Dum Dec 27, 2009 4:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc lui adi pt incinta Very Happy ,momentan sunt multumit de cum suna,e puternic rau fata de 12w7 care era la 3ohmi si de 12",mai am mult de experimentat cu el si mai am multe ore pana se va roda si atunci voi reveni cu detalii,3 poze facute in graba in timp ce scoteam difuzorul sa umplu incinta cu vatelina Wink

Resize of Imagine010.jpg
 Description:
 Filesize:  56.16 KB
 Viewed:  271 Time(s)

Resize of Imagine010.jpg

Resize of Imagine011.jpg
 Description:
 Filesize:  51.38 KB
 Viewed:  249 Time(s)

Resize of Imagine011.jpg

Resize of Imagine012.jpg
 Description:
 Filesize:  49.18 KB
 Viewed:  239 Time(s)

Resize of Imagine012.jpg

ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Dec 28, 2009 11:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricand, oricand Smile

Pacat ca dd nu au inclus si garnitura la masurat diametrul difuzorului, era prea frumos sa fie la fix tot.

Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Dec 28, 2009 11:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,era prea frumos,dar lasa ca macar asa arata mai brutal,sper sa gasesc o grila care sa il mascheze complet,sa nu am surprize si cu asta Wink
jlaudio
Pasionat

Data înscrierii: 08/Dec/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 1:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Abia astept sa le ascult Twisted Evil dupa sarbatori sper sa gasim timp amandoi sa ascultam si sa le comparam suburile. Ai facut inelele din aluminiu pt difuri?
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 6:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din pacate bugetul e foarte redus,dar in ianuarie oricum ma apuc de lucru deci prin 15-20 ar cam trebui sa le am,ca vreau ca nu,cat despre comparatie.....nu exista nici un termen de comparatie intre ele,sunt total diferite unul de celalalt,sper sa coboare(sune) mai jos dupa ce se mai inmoaie,din tot sufletul,e foarte rapid impact mai bun peste 30hz decat jl-ul,vibreaza parul in cap cand asculti muzica ,te plesneste de te nenoroceste,se rupe masina....dar nu se infunda urechile....
Pigoo
Utilizator pe cale de disparitie

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 6:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

bla bla bla..... dar nu se infunda urechile Laughing . stop Exclamation inseamna ca e de la incinta, nu are cum, mie mi se infunda urechile dupa 20 de secunde de ascultat muzica la maxim, si am dd 3512e ...
deci buba e la incinta, normal, e sealed Smile
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Dec 30, 2009 7:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pigoo a scris:
bla bla bla..... dar nu se infunda urechile Laughing . stop Exclamation inseamna ca e de la incinta, nu are cum, mie mi se infunda urechile dupa 20 de secunde de ascultat muzica la maxim, si am dd 3512e ...
deci buba e la incinta, normal, e sealed Smile
noi doi am mai avut o discutie legata de ce inseamna pentru tine bas si ce inseamna pentru mine,nu pot sa iti explic ce inseamna pentru mine infundatul urechilor dar cei care mi-au ascultat masina de-a lungul timpului stiu la ce ma refer,cat despre afirmatiile cu incinta vezi ca te arunci prea in fata,poate daca ai fi ascultat macar o data un beats for my van,sau o melodie care are sub-uri(nu ma refer la 35hz)pe sistemul meu asa cum e setat mai intelegeam ca iti dai cu parerea,dar subul meu e tinut in subsonic la 20hz(ca altfel se autodistruge de la ce cer eu de la el)si taiat in 31,5hz cu 12db pentru ca altfel nu prea pot sa il liniarizez dar probabil tu stii ca incinta sealed e doar un jaf de cutie ca acolo ies in evidenta defectele difuzoarelor,acolo mai si canta nu doar fac scandal,bla bla,iar daca aveam nevoia de parerea ta despre incinta mea faceam un topic separat unde ceream pareri de la oameni de la care consider eu ca am ceva de invatat,care au experienta mai multa decat mine,care nu arunca vorbe fara sa gandeasca doar de dragul de a vorbi Wink
B-05-WRB
Priceput

Data înscrierii: 25/Ian/2008
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Joi Dec 31, 2009 4:42 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ovi l-ai luat prea tare. pe mine m-a impresionat JL-ul tau cand ascultam amandoi masina ta si simteam tobele pe piept sub forma de presiune deci nu stii ce inseamna infundatul urechilor Smile. si inca ceva subul tre sa cante pana pe la un 40-45 maxim la el probabil de acolo in sus incepe. Smile
Sus
Pigoo

Data înscrierii: 08/Oct/2008
Locație: Constanta

MesajTrimis: Joi Dec 31, 2009 6:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
poate daca ai fi ascultat macar o data un beats for my van,sau o melodie care are sub-uri(nu ma refer la 35hz)

beats for my van e piesa de rezistenta pentru mine, am cd facut doar cu acea piesa cand vreau sa arat la lume ce poate sistemul Smile asa ca nu vorbesc fara sa stiu...
am piese care coboara muult mai jos decat bfmv ... si stiu ce inseamna jos jos jos . nu stiu daca ai ascultat piesa "flinstones extremsubbass".. cu subbas de 10-15hz sau "rob dougan-bass test" , doua piese cu subbas excelent .
apropo.. am subsonicul setat cu 2-3 mm deasupra la 10hz .

seal stie oarecum ce gusturi am eu la bas... si a avut ocazia sa asculte unul din subwooferele pe care le-am avut, respectiv xtr-ul care a scos 141.3 db la 30hz .
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Dec 31, 2009 11:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

prietene,discutam discutii,ti-am mai spus,am dat 146db la 32 hz si nu mi se infundau urechile,asta inainte de a se roda difuzoarele si a mi se crapa tot parbrizul,fara sa vreau sa supar pe vreun user de dd sau altceva dar pentru mine difuzoarele alea nu coboara am ascultat nenumarate sisteme toate puternice la competitii,poate sa dea oricine cu ele 150db la 30hz ca e doar un scor,de acolo pana la a sta in masina sa nu auzi basul ci sa il simti ca te apasa in masina vine frumos din pamant mai este mult,la putere moderata coboara si difuzorul meu in limita bunului simt(ca nu e o linie de varf de la o marca sa ai pretentii mari de la el)problema e ca daca il las sa cante prea multe frecvente se comporta ca un bas reflex,eu ascult muzica foarte tare(am ~1000W pe usi)si e destul de deranjator cand odata e prea tare basul si te dor urechile(unii oameni percep asta drept vai ce tare suna ca mi se infunda urechile,nu ma refrer la tine ci la lumea care imi asculta si mie masina in general si e impresionata de un lucru de care eu nu sunt) odata iarasi in loc sa simti ca nu poti trage aer de la un pasaj din melodie vibreaza doar toate plasticele din masina,asa spre a da un exemplu cu 13w7 cu 2133W masurati pe el si cu 145,9db la 42hz nu scartaia nici un plastic in masina,si era reflex,cu el sealed nu se auzea aproape nimic afara dar in interior iti lua rasuflarea,dar astea sunt lucruri pe care eu le-am experimentat si de aia imi doresc sa coboare diful asta mai jos(sa faca ceva mai jos nu numai sa aud membrana ca falfaie si asta a fost basul),daca tu esti multumit de cum suna sa il folosesti sanatos,daca eu ti-as spune acum ca ai probleme la cutie ca ar trebui sa faca si clatite ce ai spune?deci discutia asta nu isi are rostul,eu stiu cum am proiectat incinta aia(si chiar daca o faceam singur stiam ce fac),cum suna sistemul,ce are plusuri,ce are minusuri,deci imi dau cu parerea in cunostinta de cauza nu fac videoclipuri pentru youtube ca si mie imi vibreaza parul in cap desi e scurt in masina,cine sta pe bancheta se plange ca sufla vantul prea tare din portbagaj,se uita lumea dupa mine pe strada de departe(desi e sealed) ca am cacatul ala de portbagaj pe masina sus care de la vibratii face intr-un mod foarte ciudat,vibreaza lucrurile pe scaunul din dreapta etc,etc...dar repet pentru mine altceva conteaza Wink
ELNA
Priceput

Data înscrierii: 06/Aug/2006

MesajTrimis: Dum Ian 03, 2010 10:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cu ce cutie ai scos 145,9DB cu 13w7 ? .... am si eu unu pe acasa ... posibil sa fie chiar al tau nustiu sigur ....

Rolling Eyes

oricum ai dreptate fiecare e cu ideea lui de bass ... ce mie imi place altuia ii displace ... spre exemplu mie imi place IB adica un fel de free air si un prieten spune ca se aude prost ... ca misca prea mult masina eu cred ca e din cauza ca coboara jos , jos de tot cum nu am mai auzit Cool

inca lucram !
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Ian 03, 2010 6:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu te inseli,a fost al meu,ba chiar este cel cu care am dat si scorul,care a fost masurat la cluj in cadrul unei competitii dbdrag asta dupa ce la bucuresti am dat 145,3 cu el,cutia.....facuta dupa recomandarile producatorului,cat despre gusturi.....idealul meu ar fi un IB care sa coboare de sa iti vina sa vomiti in masina(e expresia unui prieten de al meu care a stat 5 ani in state si a ascultat multe masini care coborau bine,inclusiv a mea si dupa 3x idmax de 12 cu cate 500W doar pe fiecare a zis ca a mea e copil mic)aici nu m-a avantajat masina niciodata dar tare as fi vrut sa incerc asa ceva Wink
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Ian 06, 2010 9:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cum incepe un nou an....si cum de mult visez sa imi termin si eu masina odata....cum toate sunt favorabile visului meu....cateva teasere despre ce va urma,sper sa reusesc sa finalizez bordul si stalpii intr-o luna,usile si plafonul in max inca o luna(poate chiar mai repede),deci in primavara la 4 tuning days sper sa nu mai aud reprosuri de genul:maaaa da nu iti mai termini si tu odata masina Laughing Laughing

Resize of Imagine013.jpg
 Description:
 Filesize:  35.2 KB
 Viewed:  247 Time(s)

Resize of Imagine013.jpg

Resize of Imagine015.jpg
 Description:
 Filesize:  35.33 KB
 Viewed:  244 Time(s)

Resize of Imagine015.jpg

Resize of Imagine022.jpg
 Description:
 Filesize:  80.49 KB
 Viewed:  271 Time(s)

Resize of Imagine022.jpg

Resize of Imagine023.jpg
 Description:
 Filesize:  97.02 KB
 Viewed:  259 Time(s)

Resize of Imagine023.jpg

Resize of Imagine024.jpg
 Description:
 Filesize:  61.23 KB
 Viewed:  249 Time(s)

Resize of Imagine024.jpg

Sharkky
Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Joi Ian 07, 2010 12:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa parca mai merge ... Very Happy
Spor la treaba Ovidiu si sper sa realizezi tot ce ti-ai pus in plan!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 21 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum