|
|
| |
| Autor |
Mesaj |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Joi Ian 07, 2010 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
multumesc baieti.si eu sper sa iasa totul cum visez eu,sper ca maine sa trag fibra peste inelele de la medii si sa incep sa refac bordul,problema e ca doar luni vine salariul mult asteptat sa cumpar plasticul ce l-am distrus de sub bord in instalarile anterioare,sa iau grile pt kick-uri sa imbrac si usile ca e pacat de grilele originale de scanspeak sa le distrug,iar ca finisaj totul va veni vopsit in vopsea texturata,negru mat,inca ma mai gandesc daca sa imbrac in folie 3m componentele din bord sau sa le las negre ca sa nu fie prea incarcat interiorul,oricum trebuie sa dau jos si plafonul sa refac gaura aia urata din tavan si sa il tapitez si pe ala(sa gasesc un tapiter,sau mai bine spus finante ca sa mi-l tapiteze cineva care macar stie ce face sa nu il mai dau jos),iar despre portbagaj....sunt si acolo ceva planuri in loc de dd dar alea mai tarziu putin,cand mai prindem o luna favorabila cum a fost decembrie
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Joi Ian 07, 2010 11:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
Negru mat tot. Fara folie. Sau eventual o idee mai lucios in loc de folie.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
| Sus |
|
 |
Baban_San Pasionat

Data înscrierii: 25/Iul/2007 Mesaje: 109 Locație: 18 Z
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2010 3:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Pigoo a scris: | bla bla bla..... dar nu se infunda urechile . stop inseamna ca e de la incinta, nu are cum, mie mi se infunda urechile dupa 20 de secunde de ascultat muzica la maxim, si am dd 3512e ...
deci buba e la incinta, normal, e sealed  |
1: cati ani ai mai pigo?
2: am trecut repede peste pagini ca nu am timp de abureli si am ajuns la asta, ce masina ai tu din poza de la avatar una in care o incinta de 150 de litrii e cam tot porbagajul poate ma inshel aici, acum hai sa luam celalalt caz adica ovi care are o zafira cred ca daca rabateaza banchetele si scaunele din fata ar putea intra masina ta in interiorul masinii sale, deci are un volum de lucru un pic mai mare doar asa un pic (ovi corecteaza-ma daca ma inshel), asa clasele unu este 25, altu e 35.
3. ovi acum stiu ca adevarata legenda vie adica Seal aka Vladut aka Arden aka Land Rover freelander 2 power by DD cu amplificatoare Atomic in ea... a facut o incinta in sealed da acum incepe pe toata lumea sa ii apuce sa fac incinte cu DD uri in sealed ce dumnezeu asta e curentul nu ma trage curentul de la bass reflex sau cum??
ps: ovi stiu ca merit o castana de la oradea de data trecuta da plm ca stiu ca o sa ma cenzureze mihai futei un port la incinta aia si vezi dupe aceea ce si cum.... ca astea nu sunt concepute pt sealed.
ps: adi nu sarii p emine ca sar si eu pe tine la show si stii ca sunt mai durduliu
peace
|
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2010 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
[quote="Baban_San"] | Pigoo a scris: |
3. ovi acum stiu ca adevarata legenda vie adica Seal aka Vladut aka Arden aka Land Rover freelander 2 power by DD cu amplificatoare Atomic in ea... a facut o incinta in sealed da acum incepe pe toata lumea sa ii apuce sa fac incinte cu DD uri in sealed ce dumnezeu asta e curentul nu ma trage curentul de la bass reflex sau cum??
| babane sincer eu de vreo doi ani nu mai servesc decat cutii sealed,de aceea caut difuzoare care sa se preteze pentru acele aplicatii,ti-am spus si la telefon ca stiu ca dd nu sunt recomandate in incinte sealed(scrie si la ei pe site ce fel de difuzoare produc si pentru ce genuri de ascultatori sunt recomandate)dar cum ti-am spus a fost o oferta ce nu putea fi refuzata cu acest difuzor si de aia l-am bagat in sealed,sincer nu cred ca voi distruge bunatate de cutie(care e excelenta pentru un 15" de altfel care face fata unei cutii sealed)cand stiu sigur ca la prima ocazie dd-ul zboara iar orice client va zice pas la cutie..
in alta ordine de idei de ieri am inceput lucrul la masina stalpii sunt OEM iarasi,bordul e gata asteapta doar plasticul de sus sa pot da forma la gaurile astupate si modelul dupa medii care va ajuta la tragerea fibrei sa fie ingropate la nivel,suportii de inalte iau contur urmeaza sa cumpar maine si mecanismul de prindere de stalpi,sper ca pe joi sa fie gata tot ce tine de fibra pe partea de medii inalte,oricum in paralel de luni ma apuc si de usi,iar cat timp se vor finisa voi da jos plafonul sa refac si acolo,las pozele sa vorbeasca despre evolutie
| Description: |
|
| Filesize: |
70.18 KB |
| Viewed: |
265 Time(s) |

|
|
77.87 KB |
280 Time(s) |

|
|
48.64 KB |
281 Time(s) |

|
|
64.82 KB |
260 Time(s) |

|
|
46.47 KB |
272 Time(s) |

|
|
91.97 KB |
258 Time(s) |

|
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Ian 09, 2010 10:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
...
|
86.73 KB |
277 Time(s) |

|
|
49.29 KB |
256 Time(s) |

|
|
71.37 KB |
257 Time(s) |

|
|
60.77 KB |
278 Time(s) |

|
|
47.32 KB |
258 Time(s) |

|
|
36.97 KB |
270 Time(s) |

|
|
| Sus |
|
 |
_vrx_ Priceput
Data înscrierii: 17/Apr/2007 Mesaje: 551
|
Trimis: Lun Ian 11, 2010 4:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
Imi place ca nu renunti ..faci tu pe dracu-n patru si tot la bord taiat ai ajuns )
faci incinta la medie ??
O masina pe care o urmaresc de mult timp si admir ambitia proprietarului ,merita tot respectul nostru.
_________________ no 92 |
|
| Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Ian 11, 2010 7:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
ovi nu am mai vorbit de mult da am avut ceva treburi pe cap. te apropii in sfarsit de final?
stiu ca niciodata nu se termina dar macar esti foarte aproape de final
iasa ceva frumos din cate vad sa ai spor in continuare si sper s aaud si eu curand sistemu.
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Ian 11, 2010 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
| _vrx_ a scris: | Imi place ca nu renunti ..faci tu pe dracu-n patru si tot la bord taiat ai ajuns )
faci incinta la medie ??
O masina pe care o urmaresc de mult timp si admir ambitia proprietarului ,merita tot respectul nostru. | pai ti-am spus ca daca ramane masina a mea acolo ajung ca nu se poate altfel ,din pacate as avea nevoie de o incinta de minim 3L sa aduc media sa faca ce vreau eu(as fi vrut un 120hz de la ea,dar am renuntat)problema este ca nici redirijarea circuitului de aer nu ma ajuta prea mult ca sa castig spatiu acolo...asa ca voi merge IB,am testat-o inainte de a face modificarile astea si se descurca bine,acum e si mai aerisita cum am mai ridicat-o cam 1cm,multumesc de vorbele frumoase,chiar am avut ambitia sa invat ceea ce imi place si sa o fac singur pe pielea mea,oricum ajutorul primit din discutiile si urmarirea rezultatelor voastre este de nepretuit
|
| Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Ian 11, 2010 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
| otzy a scris: | ovi nu am mai vorbit de mult da am avut ceva treburi pe cap. te apropii in sfarsit de final?
stiu ca niciodata nu se termina dar macar esti foarte aproape de final
iasa ceva frumos din cate vad sa ai spor in continuare si sper s aaud si eu curand sistemu. | multumesc,multumesc,am o presimtire ca se mai lasa cu ceva surprize inainte de 4 tuning days in sistem,dar oricum pe partea de front stage nu prea vad ce m-ar putea convinge sa mai modific ceva asa ca m-am hotarat sa finalizez instalarea lor
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 12:15 am Titlul subiectului: |
|
|
pic
|
147.44 KB |
297 Time(s) |

|
|
135.83 KB |
270 Time(s) |

|
|
160.03 KB |
267 Time(s) |

|
|
210.02 KB |
280 Time(s) |

|
|
204.36 KB |
291 Time(s) |

|
|
154.32 KB |
267 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 12:16 am Titlul subiectului: |
|
|
pic
|
203.05 KB |
281 Time(s) |

|
|
201.69 KB |
260 Time(s) |

|
|
159.84 KB |
267 Time(s) |

|
|
172.59 KB |
277 Time(s) |

|
|
178.19 KB |
261 Time(s) |

|
|
134.22 KB |
268 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 12:17 am Titlul subiectului: |
|
|
pic
|
144.44 KB |
283 Time(s) |

|
|
158.68 KB |
276 Time(s) |

|
|
159.09 KB |
271 Time(s) |

|
|
175.49 KB |
288 Time(s) |

|
|
237.41 KB |
278 Time(s) |

|
|
157.17 KB |
273 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 12:18 am Titlul subiectului: |
|
|
pic
|
191.36 KB |
290 Time(s) |

|
|
155.94 KB |
260 Time(s) |

|
|
174.47 KB |
278 Time(s) |

|
|
156.59 KB |
265 Time(s) |

|
|
143.67 KB |
269 Time(s) |

|
|
178.96 KB |
273 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
snap88 Priceput

|
Trimis: Joi Ian 14, 2010 12:20 am Titlul subiectului: |
|
|
pic
|
211.02 KB |
277 Time(s) |

|
|
173.55 KB |
270 Time(s) |

|
|
151.8 KB |
282 Time(s) |

|
|
180.55 KB |
277 Time(s) |

|
|
159.61 KB |
244 Time(s) |

|
|
172.44 KB |
254 Time(s) |

|
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|