|
|
|
Autor |
Mesaj |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Joi Feb 18, 2010 10:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms baieti,inca ma chinui la greu cu setari ca deja uitasem cum suna inainte cu medie sistemul dar promit ca te mai delectez si data viitoare ca de obicei
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
SKR* Pasionat

Data înscrierii: 04/Sep/2009 Mesaje: 132 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Vin Feb 19, 2010 3:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Multa munca, dar a iesit foarte frumos, felicitari!
|
 |
jlaudio Pasionat
Data înscrierii: 08/Dec/2008 Mesaje: 105 Locație: Oradea
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
A iesit super bine, felicitari Ovi! Astept cu nerabdare sa le ascult sistemul tau. Spor la treaba.
_________________ /// Alpine 9855R - Audison LRX 1.400 - Audison LRX 4.5 - U-dimension JR comp - JL Audio 12W7 |
|
Sus |
|
 |
blacired Priceput
Data înscrierii: 14/Noi/2009 Mesaje: 269
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 9:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
Domnu, daca ma ofer si eu ma primiti la o auditie? Ca tare-mi place ce e pe acolo!
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Sâm Feb 20, 2010 9:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
ms baieti,aty noi doi stii ca numai nu ne nimerim sa mai povestim live dar facem noi cumva,blacired....oricand cu placere,acum ma chinui sa mai setez sistemul la greu,a sosit si ajutorul si mentorul meu in materie de sq sa ma mai ajute si el la setari,dar in principiu putem lua legatura oricand
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Feb 21, 2010 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
shoka.....toate au un inceput undeva,eu am inceput mai serios atunci la brasov,si inca mai am mult pana voi ajunge unde vreau,macar am ajuns sa am cat de cat finisata partea din fata a masinii(desi partea de usi si stalpi sigur va fi refacuta cu alte fete si alti stalpi,dar asta se rezuma la bani si inca momentan nici sa termin achizitiile nu prea am.dar sa vedem ce va iesi pana la final)e mult mai ok decat sa umblu deja de vreo 2 ani cu fete de usi sparte,bord spart,stalpi modificati,etc...bordul a iesit extraordinar de bine si aia ma bucura ca sincer nu prea mai aveam chef sa il dau jos in vederea vreunei modificari,stau cam prost cu timpul liber asa ca nu stiu daca mai apuc sa modific ceva pana la 4tuning pe partea de instalare,iar cum ce as vrea eu sa fixez pe acolo ar necesita multe ore de lucru,cred ca am sa renunt si voi veni asa cu masina,oricum nu prea ma pasioneaza punctajele obtinute e mult mai important pentru mine cum canta masina
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:45 am Titlul subiectului: |
|
|
am reusit ieri sa fixez si inaltele de stalpi,conform asteptarilor inclinatia stalpului si marimea inaltelor au dus la o mica problema pe partea de modificare a pozitiei inaltelor si nu imi permite sa le ridic mai mult in sus,momentan sunt perfect perpendiculare pe bord ,asta se va repara prin schimbarea suportilor actuali cu unii facuti mult mai mici,am nevoie de 1cm in partea de sus ceea ce este posibil,am pus si niste grile pe medii sa nu le bata soarele direct in cap,si setari,setari,setari....ce bine mi-ar prinde masina lui ceachi sa o am ca punct de reper
Description: |
|
Filesize: |
65.15 KB |
Viewed: |
303 Time(s) |

|
|
57.36 KB |
272 Time(s) |

|
|
70.16 KB |
290 Time(s) |

|
|
49.33 KB |
296 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 11:55 am Titlul subiectului: |
|
|
pff imi iau si eu zafira , nam stiu ca vine stoc cu medii in bord
foarte bine arata ! sa te bucuri de el
PS ma bag si eu spre bucale si poate se baga si amicu meu ady daca mai ai loc , ne auzim
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
nu imi vine sa cred ca nu am gasit nici o solutie de bord ca sa imi pot curata mizeria care s-a imbibat in striatiile de la plastic si urmele care au ramas dupa ce am sters bordul cu o carpa uda sa dau jos praful,am fost in 6 benzinarii si in afara de silicon nu este nimic
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 4:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
Scoate-l afara si spala-l
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 7:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
tare asta ,in alta ordine de idei azi am trecut pe la rar sa imi rezolv autenticitatea si surpriza......am ramas fara folii pe fata,nu am inteles legatura intre cele doua treburi dar omul avea pregatita inclusiv o mostra pe care mi-a pus-o langa geam sa ma convinga ca sunt mai intunecate decat permite legea,alti bani ,alta distractie....
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
acum la rar nu mai lasa fata cu mai putin de 95 % transparenta
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
avea pe lamela aia stantat 70% parca,in fine,mie mi s-a parut ciudat ca eu am mers sa imi verifice seriile de caroserie daca sunt ok sau nu si el nu mi-a dat hartia pana nu am dat jos foliile,nu vad legatura intre cele doua lucruri,nu am mers la verificat cu masina(aveam si jante mai mari decat in talon)de 3 ani am trecut cu masina pe langa nenumarate filtre,inclusiv de rar cel putin de 3 ori pe saptamana(in drum spre servici ies din oras si acolo stau zilnic),m-a oprit politia de n ori si niciodata nimeni nu s-a legat de folii pe fata,inclusiv in bucuresti le-am, aratat dovada ca sunt omologate(desigur doar spate)si mi-au dat actele inapoi si m-au lasat in pace,i-am si spus la ala ca maine mi le pun inapoi nu mai bine o rezolvam noi cumva dar nu l-a interesat,din pacate cu transcrisul asta am ramas cam lefter asa ca voi mai amana putin,ca dupa bucuresti mai am un show langa budapesta unde vreau sa merg....
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Lun Feb 22, 2010 11:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | dupa bucuresti mai am un show langa budapesta unde vreau sa merg.... |
La show-ul ala sper sa putem face "convoi"
Nesimtit oricum ala cu foliile, tin minte ca la controlul de la bucuresti n-au comentat nimic.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|