Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Joi Feb 18, 2010 10:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms baieti,inca ma chinui la greu cu setari ca deja uitasem cum suna inainte cu medie sistemul dar promit ca te mai delectez si data viitoare ca de obicei Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SKR*
Pasionat

Data înscrierii: 04/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Feb 19, 2010 3:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multa munca, dar a iesit foarte frumos, felicitari!

Conectica, inele mdf, acumulatori auto - 0769 919 936
Sus
jlaudio
Pasionat

Data înscrierii: 08/Dec/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 11:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile A iesit super bine, felicitari Ovi! Astept cu nerabdare sa le ascult sistemul tau. Spor la treaba.
blacired
Priceput

Data înscrierii: 14/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Smile Domnu, daca ma ofer si eu ma primiti la o auditie? Wink Ca tare-mi place ce e pe acolo! Cool
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Sâm Feb 20, 2010 9:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms baieti,aty noi doi stii ca numai nu ne nimerim sa mai povestim live dar facem noi cumva,blacired....oricand cu placere,acum ma chinui sa mai setez sistemul la greu,a sosit si ajutorul si mentorul meu in materie de sq sa ma mai ajute si el la setari,dar in principiu putem lua legatura oricand Wink
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hehe ... multa munca
si un rezultat pe masura ...

astept 13 14 sa fac o mica auditie
nu ca m-as pricepe ...
dar poate reusesc sa-mi formez o "baza" Laughing

YM: shokaliptiku
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Feb 21, 2010 11:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

shoka.....toate au un inceput undeva,eu am inceput mai serios atunci la brasov,si inca mai am mult pana voi ajunge unde vreau,macar am ajuns sa am cat de cat finisata partea din fata a masinii(desi partea de usi si stalpi sigur va fi refacuta cu alte fete si alti stalpi,dar asta se rezuma la bani si inca momentan nici sa termin achizitiile nu prea am.dar sa vedem ce va iesi pana la final)e mult mai ok decat sa umblu deja de vreo 2 ani cu fete de usi sparte,bord spart,stalpi modificati,etc...bordul a iesit extraordinar de bine si aia ma bucura ca sincer nu prea mai aveam chef sa il dau jos in vederea vreunei modificari,stau cam prost cu timpul liber asa ca nu stiu daca mai apuc sa modific ceva pana la 4tuning pe partea de instalare,iar cum ce as vrea eu sa fixez pe acolo ar necesita multe ore de lucru,cred ca am sa renunt si voi veni asa cu masina,oricum nu prea ma pasioneaza punctajele obtinute Wink e mult mai important pentru mine cum canta masina Cool
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am reusit ieri sa fixez si inaltele de stalpi,conform asteptarilor inclinatia stalpului si marimea inaltelor au dus la o mica problema pe partea de modificare a pozitiei inaltelor si nu imi permite sa le ridic mai mult in sus,momentan sunt perfect perpendiculare pe bord ,asta se va repara prin schimbarea suportilor actuali cu unii facuti mult mai mici,am nevoie de 1cm in partea de sus ceea ce este posibil,am pus si niste grile pe medii sa nu le bata soarele direct in cap,si setari,setari,setari....ce bine mi-ar prinde masina lui ceachi sa o am ca punct de reper Laughing Laughing Laughing

Resize of Imagine015.jpg
 Description:
 Filesize:  65.15 KB
 Viewed:  303 Time(s)

Resize of Imagine015.jpg

Resize of Imagine016.jpg
 Description:
 Filesize:  57.36 KB
 Viewed:  272 Time(s)

Resize of Imagine016.jpg

Resize of Imagine018.jpg
 Description:
 Filesize:  70.16 KB
 Viewed:  290 Time(s)

Resize of Imagine018.jpg

Resize of Imagine019.jpg
 Description:
 Filesize:  49.33 KB
 Viewed:  296 Time(s)

Resize of Imagine019.jpg

snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pff imi iau si eu zafira , nam stiu ca vine stoc cu medii in bord Laughing Laughing
foarte bine arata ! sa te bucuri de el
PS ma bag si eu spre bucale si poate se baga si amicu meu ady daca mai ai loc , ne auzim
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 1:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu imi vine sa cred ca nu am gasit nici o solutie de bord ca sa imi pot curata mizeria care s-a imbibat in striatiile de la plastic si urmele care au ramas dupa ce am sters bordul cu o carpa uda sa dau jos praful,am fost in 6 benzinarii si in afara de silicon nu este nimic Evil or Very Mad
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 4:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Scoate-l afara si spala-l
Laughing Laughing Laughing

Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 7:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laughing tare asta Laughing ,in alta ordine de idei azi am trecut pe la rar sa imi rezolv autenticitatea si surpriza......am ramas fara folii pe fata,nu am inteles legatura intre cele doua treburi dar omul avea pregatita inclusiv o mostra pe care mi-a pus-o langa geam sa ma convinga ca sunt mai intunecate decat permite legea,alti bani ,alta distractie....
otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum la rar nu mai lasa fata cu mai putin de 95 % transparenta Sad
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

avea pe lamela aia stantat 70% parca,in fine,mie mi s-a parut ciudat ca eu am mers sa imi verifice seriile de caroserie daca sunt ok sau nu si el nu mi-a dat hartia pana nu am dat jos foliile,nu vad legatura intre cele doua lucruri,nu am mers la verificat cu masina(aveam si jante mai mari decat in talon)de 3 ani am trecut cu masina pe langa nenumarate filtre,inclusiv de rar cel putin de 3 ori pe saptamana(in drum spre servici ies din oras si acolo stau zilnic),m-a oprit politia de n ori si niciodata nimeni nu s-a legat de folii pe fata,inclusiv in bucuresti le-am, aratat dovada ca sunt omologate(desigur doar spate)si mi-au dat actele inapoi si m-au lasat in pace,i-am si spus la ala ca maine mi le pun inapoi nu mai bine o rezolvam noi cumva dar nu l-a interesat,din pacate cu transcrisul asta am ramas cam lefter asa ca voi mai amana putin,ca dupa bucuresti mai am un show langa budapesta unde vreau sa merg....
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Feb 22, 2010 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
dupa bucuresti mai am un show langa budapesta unde vreau sa merg....

La show-ul ala sper sa putem face "convoi" Razz

Nesimtit oricum ala cu foliile, tin minte ca la controlul de la bucuresti n-au comentat nimic.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 27 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum