Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Dum Mar 07, 2010 1:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

apropo de folii... si eu am ramas fara foliile de pe fata ieri... mo pus sa le dau jos de fata cu ei
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Dum Mar 07, 2010 8:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi pare rau,eu am vb deja sa merg saptamana asta sa le pun inapoi,dar dupa mai multe discutii cred ca voi pune si pe fata omologate,am vazut la un prieten care are la fel de intunecate ca ale mele pe spate avea pe fata din alea foarte deschise cu timbru si erau relativ ok,probabil pe alea voi opta si eu ca sunt tare pusi astia cu epoleti pe folii mai nou si pe la noi Crying or Very sad
Bigu
Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009
Locație: Heldsdorf

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 6:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

continuand offtopicul Smile
clar o sa imi pun iar pe fata dar de data asta omologate pentru simplul fapt ca filtreaza uv si in caz de hot.... se semichinuie fraerii...cand mi-au spart masina de abia din a 3 lovitura au reusit sa faca gaura... a rezistat bine geamul cu folie.
apropo de 2515.. a ajuns la un prieten pe o toyota celica si il gadilda cu un hifonics brutus bx .... rezultatul devastator pentru cat primeste diful:))
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Mar 09, 2010 7:22 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

lumar am avut si pe fata doar ca erau mai inchise decat accepta legea si mi le-a pus pe raspunderea mea si de aia nu mi-a pus timbru,oricum erau ideale foliile alea,ziua destul de deschise incat sa nu te deranjeze politia,iar seara foarte intunecate,problema a fost ca la rar era foarte intunecata camaruta unde faceau astia autenticitatea si chiar aratau foarte inchise Laughing asta ca sa fac haz de necaz,oricum astept pana dupa bucuresti cu ele ca am o oferta la dvd si poate o materializez acolo,si atunci macar sacrific banii aia pt folii.
p.s. ma bucur ca cineva e satisfacut la greu de 2515-le ala,eu chiar nu il voiam reflex si desi stiam la ce ma bag am sperat totusi....

otzy
Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007
Locație: timisoara

MesajTrimis: Dum Apr 11, 2010 2:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

na cum ii ovi, vine p99-le??
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Apr 12, 2010 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am renuntat definitiv momentan la acel player,desi trebuia sa il primesc cadou nu a fost sa fie,eu m-am oferit sa il cumpar de la cine l-a adus dar cum nu aveam bani prea multi am cerut un pret informativ ca stiam ca e undeva la 1000E iar omul s-a laudat ca mi-l da la pret mic ca nu e o scula la care sa castigi....bla bla,si a zis ca pretul e 1000E,sincer nici jumatate nu mi-ar trebui ca sa am procesor pe 4 cai iarasi,iar daca tot vreau p99 in state se vinde cu 900$ nou nout,iar cu transport ies la max 1000$,dar sincer am rezolvat unele mici probleme ce le aveam si daca dau ipod-ul imi imbunatatesc partea de bas,eu zic ca va fi ca si 13w7 in sealed pe vremuri pe partea de joase dar mai suparat pe partea de mai sus,vedem ce iese,pe arad nu cred ca se materializeaza ceva ca si daca iau subul nu voi avea timp si bani de cutie ca vreau ceva mai special sa ma pot distra si la spl cu ea nu numai la sq Wink
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Lun Apr 12, 2010 10:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sa ai spor si sa fie asa cum iti doresti Wink
otzy
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 02, 2010 10:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incercati sa cititi 27 e pagini de prezentare zafira rupti de beti Laughing

ma jur ca nu e mai leaga nimic, ba e vifa, ba e hat l4 ba e scanspeak, ba e udmension , ba peerless, ba scanspeak, ba vrx,lrx, thesis Rolling Eyes

=)) nu mai inteleg nimc....scuze ovi de deranj da am ceva avant

ca sa fiu putin ON ( ma indoiesc ) o ajuns incinta la tine?

providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 03, 2010 7:22 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sss...surpriza va fi dezvaluita la Arad...
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 06, 2010 10:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

un mic teaser cu ce este deja pregatit Laughing Laughing Laughing,masina este gata,pregatirile pentru aceste evenimente sunt gata,multumesc inca o data colegului si prietenului meu adi care m-a ajutat enorm inca o data si am reusit sa finalizam masina pentru Arad desi la un moment dat cu norul si intarzierea transportului,cu mici probleme financiare si altele legate de timp parea mai greu de realizat am reusit totusi Wink

Resize of 201005041907_272.jpg
 Description:
 Filesize:  54.49 KB
 Viewed:  322 Time(s)

Resize of 201005041907_272.jpg

Resize of 201005041800_264.jpg
 Description:
 Filesize:  33.51 KB
 Viewed:  302 Time(s)

Resize of 201005041800_264.jpg

snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Joi Mai 06, 2010 10:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

dragi mis Cool Cool Cool
stii uh urarile de bine
PS facem schimb ? Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
Roby
Pasionat

Data înscrierii: 18/Ian/2007

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2010 6:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sunt curios cati Db ai scos...nu am mai stat sa vad ca era cam imbulzeala mare pana masurau....ce "tun" ti-ai pus pe cutie:p
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2010 9:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ceau roby,sincer am reusit un rezultat super multumitor pentru mine,inainte de ultimele doua masini eram clasat pe locul intai cu scorul ce l-am dat,iar tinand cont ca cele doua care m-au depasit au fost ugod si polo-ul cu wall eu zic ca a fost foarte bine,masina a dat foarte bine desi peak-ul a fost mult peste acordaj dar a fost ok,scorul final il vom vedea la cluj pe sinus,aici am dat 145.0 la 48hz cat a fost peak-ul melodiei,MULTUMESC INCA ODATA LUI ADI PENTRU ASISTENTA,PROIECTARE SI EXECUTAREA CUTIEI,CAT SI PENTRU ADUCERREA INCA A UNUI DIFUZOR IN TIMP UTIL SI II UREZ LA CAT MAI MULTE INCINTE FOARTE REUSITE CA SI ASTEA CE LE-A EXECUTAT PANA ACUM

Resize of 09052010026.jpg
 Description:
 Filesize:  66.64 KB
 Viewed:  299 Time(s)

Resize of 09052010026.jpg

Resize of 09052010027.jpg
 Description:
 Filesize:  44.61 KB
 Viewed:  286 Time(s)

Resize of 09052010027.jpg

snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2010 9:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari domnu , demult nam vazut locul 1 pt presiune castigat de tine , foarte frumos scor !
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Dum Mai 09, 2010 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari ! ! !
Si important e ca am reusit un scor bun avand in vedere conditiile.

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 27, 28, 29 ... 32, 33, 34  Următoare
Pagina 28 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum