|
|
|
Autor |
Mesaj |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Dum Mar 07, 2010 1:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
apropo de folii... si eu am ramas fara foliile de pe fata ieri... mo pus sa le dau jos de fata cu ei
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Dum Mar 07, 2010 8:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
imi pare rau,eu am vb deja sa merg saptamana asta sa le pun inapoi,dar dupa mai multe discutii cred ca voi pune si pe fata omologate,am vazut la un prieten care are la fel de intunecate ca ale mele pe spate avea pe fata din alea foarte deschise cu timbru si erau relativ ok,probabil pe alea voi opta si eu ca sunt tare pusi astia cu epoleti pe folii mai nou si pe la noi
_________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
Bigu Pasionat

Data înscrierii: 28/Iun/2009 Mesaje: 125 Locație: Heldsdorf
|
Trimis: Mar Mar 09, 2010 6:52 pm Titlul subiectului: |
|
|
continuand offtopicul
clar o sa imi pun iar pe fata dar de data asta omologate pentru simplul fapt ca filtreaza uv si in caz de hot.... se semichinuie fraerii...cand mi-au spart masina de abia din a 3 lovitura au reusit sa faca gaura... a rezistat bine geamul cu folie.
apropo de 2515.. a ajuns la un prieten pe o toyota celica si il gadilda cu un hifonics brutus bx .... rezultatul devastator pentru cat primeste diful:))
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Mar Mar 09, 2010 7:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
lumar am avut si pe fata doar ca erau mai inchise decat accepta legea si mi le-a pus pe raspunderea mea si de aia nu mi-a pus timbru,oricum erau ideale foliile alea,ziua destul de deschise incat sa nu te deranjeze politia,iar seara foarte intunecate,problema a fost ca la rar era foarte intunecata camaruta unde faceau astia autenticitatea si chiar aratau foarte inchise asta ca sa fac haz de necaz,oricum astept pana dupa bucuresti cu ele ca am o oferta la dvd si poate o materializez acolo,si atunci macar sacrific banii aia pt folii.
p.s. ma bucur ca cineva e satisfacut la greu de 2515-le ala,eu chiar nu il voiam reflex si desi stiam la ce ma bag am sperat totusi....
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Apr 11, 2010 2:21 am Titlul subiectului: |
|
|
na cum ii ovi, vine p99-le??
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Apr 12, 2010 9:42 pm Titlul subiectului: |
|
|
eu am renuntat definitiv momentan la acel player,desi trebuia sa il primesc cadou nu a fost sa fie,eu m-am oferit sa il cumpar de la cine l-a adus dar cum nu aveam bani prea multi am cerut un pret informativ ca stiam ca e undeva la 1000E iar omul s-a laudat ca mi-l da la pret mic ca nu e o scula la care sa castigi....bla bla,si a zis ca pretul e 1000E,sincer nici jumatate nu mi-ar trebui ca sa am procesor pe 4 cai iarasi,iar daca tot vreau p99 in state se vinde cu 900$ nou nout,iar cu transport ies la max 1000$,dar sincer am rezolvat unele mici probleme ce le aveam si daca dau ipod-ul imi imbunatatesc partea de bas,eu zic ca va fi ca si 13w7 in sealed pe vremuri pe partea de joase dar mai suparat pe partea de mai sus,vedem ce iese,pe arad nu cred ca se materializeaza ceva ca si daca iau subul nu voi avea timp si bani de cutie ca vreau ceva mai special sa ma pot distra si la spl cu ea nu numai la sq
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Lun Apr 12, 2010 10:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
sa ai spor si sa fie asa cum iti doresti
_________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
otzy Audiofil

|
Trimis: Dum Mai 02, 2010 10:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
incercati sa cititi 27 e pagini de prezentare zafira rupti de beti
ma jur ca nu e mai leaga nimic, ba e vifa, ba e hat l4 ba e scanspeak, ba e udmension , ba peerless, ba scanspeak, ba vrx,lrx, thesis
=)) nu mai inteleg nimc....scuze ovi de deranj da am ceva avant
ca sa fiu putin ON ( ma indoiesc ) o ajuns incinta la tine?
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Mai 03, 2010 7:22 am Titlul subiectului: |
|
|
sss...surpriza va fi dezvaluita la Arad...
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 10:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
un mic teaser cu ce este deja pregatit ,masina este gata,pregatirile pentru aceste evenimente sunt gata,multumesc inca o data colegului si prietenului meu adi care m-a ajutat enorm inca o data si am reusit sa finalizam masina pentru Arad desi la un moment dat cu norul si intarzierea transportului,cu mici probleme financiare si altele legate de timp parea mai greu de realizat am reusit totusi
Description: |
|
Filesize: |
54.49 KB |
Viewed: |
322 Time(s) |

|
|
33.51 KB |
302 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Joi Mai 06, 2010 10:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
dragi mis
stii uh urarile de bine
PS facem schimb ?
|
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 6:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
sunt curios cati Db ai scos...nu am mai stat sa vad ca era cam imbulzeala mare pana masurau....ce "tun" ti-ai pus pe cutie:p
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 9:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
ceau roby,sincer am reusit un rezultat super multumitor pentru mine,inainte de ultimele doua masini eram clasat pe locul intai cu scorul ce l-am dat,iar tinand cont ca cele doua care m-au depasit au fost ugod si polo-ul cu wall eu zic ca a fost foarte bine,masina a dat foarte bine desi peak-ul a fost mult peste acordaj dar a fost ok,scorul final il vom vedea la cluj pe sinus,aici am dat 145.0 la 48hz cat a fost peak-ul melodiei,MULTUMESC INCA ODATA LUI ADI PENTRU ASISTENTA,PROIECTARE SI EXECUTAREA CUTIEI,CAT SI PENTRU ADUCERREA INCA A UNUI DIFUZOR IN TIMP UTIL SI II UREZ LA CAT MAI MULTE INCINTE FOARTE REUSITE CA SI ASTEA CE LE-A EXECUTAT PANA ACUM
|
66.64 KB |
299 Time(s) |

|
|
44.61 KB |
286 Time(s) |

|
|
Sus |
|
 |
snap88 Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008 Mesaje: 261 Locație: Oradea
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 9:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari domnu , demult nam vazut locul 1 pt presiune castigat de tine , foarte frumos scor !
|
|
Sus |
|
 |
ssrli Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007 Mesaje: 2751 Locație: Cj-N
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 9:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
Felicitari ! ! !
Si important e ca am reusit un scor bun avand in vedere conditiile.
_________________ Scoruri, nu povesti...
151.4 - Maxi 3000
148.2 - Mini 2000 |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|