|
|
|
Autor |
Mesaj |
otzy Audiofil

Data înscrierii: 14/Feb/2007 Mesaje: 1666 Locație: timisoara
|
Trimis: Dum Mai 09, 2010 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
bv ovi siiiii , inca o data, multumesc pentru sedinta de auditie prelungita  _________________ fac sport extrem cu dacia...cu ochii inchisi o calc, imi place senzatia |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006 Mesaje: 2945 Locație: galati
|
|
Sus |
|
 |
Sharkky Audiofil

Data înscrierii: 11/Mar/2007 Mesaje: 1891 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 9:11 am Titlul subiectului: |
|
|
A zis putin mai devreme, pe pagina anterioara: 145 @ 48 Hz ...
Felicitari pentru scor! |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
AlexBanu Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008 Mesaje: 402 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 1:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
Dragut..
Ovi iar inclini spre SPL ?
Cand SQ cand SPL...
Felicitari pentru rezultat! _________________ Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD |
|
Sus |
|
 |
Shokaliptiku Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 6:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
frumos.....felicitari  |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
Data înscrierii: 20/Aug/2007 Mesaje: 675 Locație: oradea
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 6:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Shokaliptiku a scris: | uh ... am citit printre randuri
s-au detaliat si cauzele tragatoare in jos ?!  | pai daca am dat la 6hz fata de frecventa de rezonanta a masinii cu cutia acordata pentru 42hz...... _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
AlexBanu a scris: | Dragut..
Ovi iar inclini spre SPL ?
Cand SQ cand SPL...
Felicitari pentru rezultat! | mutumesc,tu stii ca eu totdeauna am vrut o masina care sa cante tare,in nici un caz sq si in nici un caz spl,de vreo doi ani visez la cutia ce am facut-o acum,este o cutie facuta pentru ascultare foarte buna pentru muzica si mai putin buna pentru spl,dar daca faceam litraj mai mare nu mai suna bine sealed,asa ca am optat spre sunet decat spre spl,de aceea cutia are intarituri,nu este lacuita in interior,este imbracata,etc...dar la evenimente ca si acesta chiar am putut participa si nu m-am facut de ras cu un amplif clasa ab care cum sesizeaza putin clipping automat taie din putere sa nu mearga in distorsii,consuma de numa numa,doua difuri care nu sunt deloc spre spl,frecventa relativ joasa,si multe altele,eu zic ca am reusit acum un compromis relativ foarte bun in directia in care vreau sa continui mai departe,oricum o auditie de 30 min face mai mult decat foarte multe cuvinte,sa ne vedem cu bine la cluj  _________________ Team SQNLL
Audison,soundstream,scanspeak, polk audio sr,h701/d511,bt400,hollywood energetics |
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Roby a scris: | frumos.....felicitari  | multumesc,daca nu ma insel nu am vorbit la evenimentul asta nu?am fost putin cam presat pe acolo cu multe... _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
Data înscrierii: 13/Mar/2008 Mesaje: 231 Locație: arad
|
|
Sus |
|
 |
providius Priceput
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 7:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
mersi mult,chiar nu mai am nici o filmare de genul din toate competitiile la care am participat de-a lungul anilor  _________________ Team SQNLL
|
Sus |
|
 |
criss_bike Priceput
Data înscrierii: 13/Mar/2008 Mesaje: 231 Locație: arad
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 9:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
pt nimik! sa te bucuri de ea...(ai si unele avantaje)
pe raidaru ca MC
pe baubau care se vede in geam
si eu care am filmat 3 in 1  _________________ EASCA Arad 2009 - 1st Mini 133,9 dB
EASCA Baia Mare 2009-1st FUNI - 139,4 dB |
|
Sus |
|
 |
Roby Pasionat
Data înscrierii: 18/Ian/2007 Mesaje: 75
|
Trimis: Lun Mai 10, 2010 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
providius a scris: | Roby a scris: | frumos.....felicitari  | multumesc,daca nu ma insel nu am vorbit la evenimentul asta nu?am fost putin cam presat pe acolo cu multe... |
Nu....nu am vorbit...ai avut destule pe cap |
|
Sus |
|
 |
vanyovszki roby Priceput

Data înscrierii: 05/Mar/2009 Mesaje: 251 Locație: Oradea
|
Trimis: Mar Mai 11, 2010 11:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
felicitari Ovi,eu te am cunoscut concurand la spl,si vad ca ai revenit din nou la acest sport spor la DB |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|