Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

zafira
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme

Autor Mesaj
providius
Priceput

Data înscrierii: 20/Aug/2007
Locație: oradea

MesajTrimis: Mie Mai 12, 2010 7:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ms ms,sa vedem ce va arata TL-ul la Cluj,ca de lucru ar mai fi la cutie putin,dar daca totul e ok vineri sunt in cluj si ne apucam de retusuri cu adi Wink
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
providius
Priceput

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:23 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si a trecut si etapa asta de CNCA,spre multumirea noastra am reusit un 146.8 la 42hz pe sinus iar la bassrace 144.4,pentru o masina cu doua porturi aruncate pe o incinta sealed suntem foarte multumiti,pe partea de sq a fost foarte proasta instalarea acum din cauza filtrelor dintre medie si inalta lucru care m-a facut sa renunt la ele si sa revin la 7 canale activ deoarece ma costa mai mult sa fac niste filtre decat sa folosesc un amplificator pe care il am doar trebuie putin curatat de contacte imperfecte,am castigat enorm la partea de kick prin trecerea pe thesis dar am pierdut mult la finete si detaliu pe medii inalte,asa ca nu am alta solutie.sa vedem pe urmatorul show ce se mai intampla Laughing Laughing Laughing
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

domnu oricum felicitari !
speram ca data viitoare sa tzina si vremea ca sa ne putem distra mai bine Very Happy
si daca castigam la loto ...... distractie Laughing Laughing Laughing Laughing
Sus
dimax
Pasionat

Data înscrierii: 24/Aug/2008
Locație: Bistrita

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:49 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tot respectu pentru scanspeak si thesis.........Spor la planuri mai departe
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Felicitari Twisted Evil
Sus
ssrli
Audiofil

Data înscrierii: 18/Iul/2007
Locație: Cj-N

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nebunie pe bass race !
Cred ca pe la secunda 20 ma dureau urechile Laughing

Sus
snap88
Priceput

Data înscrierii: 17/Mar/2008
Locație: Oradea

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 10:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ciuda mia fost ca a trebuit sa filme Laughing
PS ovi vreau filmarile Razz
Sus
AlexBanu
Priceput

Data înscrierii: 18/Iul/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Mai 17, 2010 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

providius a scris:
si a trecut si etapa asta de CNCA,spre multumirea noastra am reusit un 146.8 la 42hz pe sinus iar la bassrace 144.4,pentru o masina cu doua porturi aruncate pe o incinta sealed suntem foarte multumiti,pe partea de sq a fost foarte proasta instalarea acum din cauza filtrelor dintre medie si inalta lucru care m-a facut sa renunt la ele si sa revin la 7 canale activ deoarece ma costa mai mult sa fac niste filtre decat sa folosesc un amplificator pe care il am doar trebuie putin curatat de contacte imperfecte,am castigat enorm la partea de kick prin trecerea pe thesis dar am pierdut mult la finete si detaliu pe medii inalte,asa ca nu am alta solutie.sa vedem pe urmatorul show ce se mai intampla Laughing Laughing Laughing

Felicitari pentru rezultat. Am auzit ca masina ta de data asta a sunat bine si culmea in 5 canale nu 7 Very Happy
Ne vedem la urmatorul show. Pana atunci spor la treaba..

Alpine F#1 Status/MicroP.7.28MKIII/Z170MKIII/Brax Matrix X4/Helix A1 Competition/Aliante 10" LTD
Sus
Seal
Priceput

Data înscrierii: 03/Dec/2008

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 12:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce minti ssrli ca te dureau! Ai avut mainile puse la urechi de la inceput Laughing
Felicitari ptr scor la bass race..Masina mea momentan nu stie decat sa piarda aerul pe unde apuca:)) Maine ma apuc sa demontez toata instalatia din ea si sa ma apuc si eu de ceva serios Razz
Sus
Shokaliptiku
Audiofil

Data înscrierii: 08/Aug/2006
Locație: galati

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

felicitari ... frumos race ! Laughing
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 9:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

AlexBanu a scris:
providius a scris:

Felicitari pentru rezultat. Am auzit ca masina ta de data asta a sunat bine si culmea in 5 canale nu 7 Very Happy
Ne vedem la urmatorul show. Pana atunci spor la treaba..
din pacate aceasta a fost cea mai slaba pregatire a mea,dintre toate competitiile la care am participat acum am avut cele mai mari probleme cu setarile,am pus filtrele pe medii si inalte cu putin inainte,am montat basul cu o saptamana inainte,am refacut toate setarile cu o total alta abordare.....a fost un esec total din punctul meu de vedere....dar asta e,macar acum nu mai am de tras pe partea de spl asa ca am timp sa ma dedic doar setarilor,in clipa asta am desfacut si curatat un lrx2.9 pe care il tin de vreun an in casa si l-am bagat la o cura de curatenie totala deoarece unul dintre stapanii anteriori i-a cam facut baie involuntar si au cam oxidat cateva potentiometre si faceau figuri,sper sa fi scapat de probleme ca maine intra in masina si trecem din nou la 7 canale activ.sa ne vedem cu bine,eu sper sa ajung in toamna la bucuresti dar nu se arata prea bine vremurile ce vin Crying or Very sad
providius
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 18, 2010 9:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc tuturor,toti meritam laude pentru ca noi stim ce facem ca sa fim acolo Wink
providius
Priceput

MesajTrimis: Mie Mai 19, 2010 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

back to 7ch.....chiar imi lipsea....degeaba,activ e activ,daca as avea si un player cu 4 cai.....
BASIC
Priceput

Data înscrierii: 29/Sep/2009
Locație: Brasov

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

146.8 pe sinus 144.4 pe bass race si un sistem sq potent ....iti invidiez masina si perseverenta.Pe partea de sq nu ma pricep insa rezultatele pe spl sunt super ok avand in vedere tendinta principala a sistemului.
Asa cum iti ziceam si in alt loc la mini 2000 ai batut tot ce a fost anul trecut si inca vreo 17 insi de la prima etapa si sunt sigur ca pana la sfarsitul anului vei creste si pe partea de SPL.
Mult spor in setarea sistemului Wink si SINCERE FELICITARI PT REZULTATE !
Sus
providius
Priceput

MesajTrimis: Joi Mai 20, 2010 10:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

multumesc la fel adi,sincer pe partea de spl nu prea mai pot creste semnificativ in configuratia actuala,cutia si asa este o reusita totala,am gandit mult cu adi la ea iar executarea ei si-a spus cuvantul,ca sa dea mai tare la spl ar trebui pregatita putin pt aia iar asa as pierde mult la sunet.eu sincer asa ma vad pana la sfarsitul anului din pacate,iar urmatoarea investitie sigur va fi un p99rs,doar ca va mai dura destul de mult pana atunci,sa ne vedem cu bine Wink
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Prezentari sisteme Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34  Următoare
Pagina 30 din 34

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum