Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU si difuzoare spate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca trimite. E vb de un atelier mic de maontari alarme si alte chestii. Nu cred ca s-ar complica.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii-instalare/Insonorizare/Silent-Coat/Bulk-Pack-20-coli/ asta e bun de ceva? vad ca sunt 20 de coli, mi-ar ajunge pt ambele portiere (interior+ exterior) si polita spate?

si mai este stp dar e 120 de lei doar o coala. e asa mare diferenta la calitate intre stp si silent coat sau fac traba buna si cu silent coat?
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 4:06 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

e bun
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 7:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
si mai este stp dar e 120 de lei doar o coala. e asa mare diferenta la calitate intre stp si silent coat sau fac traba buna si cu silent coat?

Am folosit pe masina si Silent Coat si STP, iar diferentele intre ele sunt destul de sesizabile in favoarea STP-ului!
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 9:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Deci pana la urma fac treaba buna si cu silent coat? Un bulk de 20 de buc imi ajung pt 2 portiere si polita spate? In portiere vreau sa pun si pe interior si pe scheletul ala unde vin prinse dif-urile. Pana acu am un vot pt silent coat..nu vreau sa arunc cu banii aiurea.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 10:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Avand in vedere ca tu nu esti asa pretentios ca cynegeticos sigur te va extra multumi silent coat-ul.
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 11:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu este vorba ca sunt pretentios, dar cand poti sa cumperi STP mai ieftin decat Silent Coat-ul tu cam ce ai alege?
Silent Coat am luat ca am prins o oferta foarte buna si nu am putut refuza!
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 11:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti dai seama ca mergi pe metoda "tigan la punga" dar el daca nu prinde oferte... Smile
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 12:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce alta scula pt taiat polita mai este inafara de flex? Mi-e oarecum sa bag ditamai flexu acolo unde nici pozitie nu am. Am incercat la mana azi cu o panza de bomfaier am taiat un cm..dar nu fac treaba asa..nu termin nici la toamna.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 1:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Tu trebuie sĂŁ faci gaurĂŁ sau doar sĂŁ decupezi la fel ca mine? Hai sĂŁ nu mai umplem forumul cu discuții și sĂŁ stĂŁm pe un singur thread Smile
cipsu

Data înscrierii: 21/Mai/2014

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 8:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alecspc a scris:
Ce alta scula pt taiat polita mai este inafara de flex? Mi-e oarecum sa bag ditamai flexu acolo unde nici pozitie nu am. Am incercat la mana azi cu o panza de bomfaier am taiat un cm..dar nu fac treaba asa..nu termin nici la toamna.

Soricelul? e ambutisata zona?
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am taiat..pff..la mana...in 3 ore jumate fara pauza le-am dat gata cu o panza de bomfaier ingusta. Da is rupt..nu sfatuiesc pe nimeni sa faca asa ceva decat daca are rabdare de fier si nu are doua maini stangi. De'acu tre sa fac rost de inele mdf ovale..si sa cumpar vopsea insonorizanta..stp..si fonomin.. am la treaba...
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 4:51 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Le-am montat si eu azi la un service. Decuparea a durat undeva la 10 minute cu pendularul deci, mie mila de tine Smile)) A taiat-o mult mai bine decat ma asteptam si in plus fata de cum vazusem la altii, zici ca erau cutii de conserva taiate cu un cutit amarat. Finally, raport pret/calitate destul de ok, e ca si cum as avea un micut sw in spate.

Ca sa evitam intrebarea "Pai nu le vandusei ?" iti zic de acum ca mi-am comandat altele online.

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 8:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bn ca esti multumit..da le-ai pus direct pe tabla? Eu fara inel si insonorizare nici nu ma gandesc sa le pun. Chit ca dureaza mai mult pana fac rost d tot ce am nevoie da stiu ca dupa nu mai am treaba. Le-ai prins de tabla sau de panelul de deasupra tablii? Vreau sa le prind cumva ca in caz de pe viitor o sa vrreau sa le schimb sa nu mai dau panelul jos..sa le pot schimba in 10 min.
Sa inteleg ca ai oleac de bass cu ele..eu probabil o sa am mai mult o idee..de la insonorizare.

Ps..mie ciuda ca nu mi-a trecut prin cap sa ma duc la un service sa-mi taie cu pendularul..dar totusi n-am murit eu 3 ore am mai economisit banii de fonomin si de vopsea cauciucata.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Joi Iun 19, 2014 8:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt puse pe mochetuta aceea de deasupra politei. Inele pt. ce naiba pui ? Alea se folosesc pe post de distantiere sa nu-ti mai cante panoul usii. Macar sunt din MDF ? Unde ai gasit ? (asta daca nu ti le faci singur) Cat despre insonorizare nu stiu ce sa zic, e posibil sa se auda diferut sau nu cu ea.

PS - lasa, ti-ai mai intarit articulatiile degetelor Smile))

Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 8 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum