|
|
|
Autor |
Mesaj |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Vin Iun 13, 2014 1:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
fonomin...si iesi cel mai ieftin... |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2014 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
OK, am nevoie de niste sfaturi ca sunt total IN AERRR!!!
am probat azi un difuzor oval din cele cumparate http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/JBL/GTO/GTO938-/ (DOAR unul) pus PE polita, deci nu l-am bagat in polita ca am vrut sa vad mai intai cum se aude si am zis sa-l las asezat frumos deasupra pe polita. Pot sa zic ca nu se aude..adica nu are bass, se aude incet cu toate ca playerul le misca bine. nu au bass..deci stand pe scaunul din fata le auzeam ca si cum ar fi un dif de 10 cm. ati inteles ideea.
acum intreb eu? asa de slabe sunt boxele astea sau trebuiesc bagate corect cum e si normal in locasul lor in polita ca sa se auda cum ar trebui cu bass si ..cum trebuie. pe youtube le vibreaza masina la astia numai de la boxele astea (neamplificate) si eu abia le aud..fara bass fara nimic, repet, asezate deasupra politei.
astept va rog niste lamuriri de la cei care au montat asa ceva ca sunt tare dezamagit. |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
Ai respectat polaritatea???
La ce te astepti cand pui in locul unui difuzor de carton unul de 100W in 2ohmi? Sa se auda demential???
Alea sunt niste boxe prea puternice pentru player, mai ales stock.
Ia-ti un player mai capabil ca nu are nici o treaba cu garantia daca-l montezi la service autorizat. Mai nou nu mai esti obligat nici sa faci revizia la reprezentanta. |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 12:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
E pur si simplu din cauza ca nu s-au montat in polita ci au fost puse deasupra. Dupa montaj bass-ul se va mari considerabil dar din pacate nu se va intampla acelasi lucru si pt. medii/inalte. Chestia cu 2 ohmi e marketing pur, sunt pe 4. La mine cel putin respectivele difuzoare nici nu canta daca schimb polaritatea, am doar zgomotul de fundal cand dau volumul la maxim. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 2:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Tu ai jbl ovale? |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 2:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, sunt la bursa ) _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
The_Audio_Dog Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 216
|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 3:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
un difuzor canta chiar daca ii schimbi polaritatea !!! e posibil sa se auda prost daca mai inca unul legat langa el care e legat corect, pt ca ele sunt in antifaza
o alta problema ar fi ca alecspc e acelasi om cu yonutzuu - e ciudat daca e sa ma intrebati pe mine: tu sa intrebi tu sa iti raspunzi
 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
aceleasi boxe le are si ionut, e doar o coincinenta ca in aceeasi perioada le-am luat amandoi, el le-a primit cadou din cate am inteles , cum sa fim unul si acelasi?? si el l-a rugat pe userul victor (pe mess) care are aceleasi boxe sa faca un clip in care sa scoata un dif de pe polita si unul sa-l lase in polita..diferenata fiind la bass. asa se explica faptul ca ionut mi-a raspuns aici care e treaba. eu inca nu am vazut clipuletul, da cred si eu ca e normal sa sune bine pus in polita.
la cum le misca playerul stock nu au 100 w reali nici intr-o mie de ani. multi nu-si dau seama ca, cu 100 w realii tii o nunta, cum sa aiba doua din astea 100 w?? 50 60 cel mult.
se pare ca vor ajunge si astea la bursa ca mi-e sa nu muncesc degeaba si nici eu nu cred ca au 4 ohmi, le-a masurat ionut si au 4 ohmi, o sa le masor si eu la o cunostinta zilele astea, oricum pana nu ma conving ca e ceva de capu lor nu le montez.
ionuutzuu a scris: | La mine cel putin respectivele difuzoare nici nu canta daca schimb polaritatea, am doar zgomotul de fundal cand dau volumul la maxim. |
ar trebui sa cante, am probat asta cu alte dif si trebuie sa cante doar ca se aude defazat, adica e vorba de cursa dif care in loc sa iasa afara intra inauntru. s-ar putea sa ai ceva probleme la cablurile alea. |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 7:09 pm Titlul subiectului: |
|
|
Au mai fost useri dezamagiti care and au schimbat polaritatea le-a venit inima la loc. Personal nu am vazut diferente decat la testul cu bateria, dar stiu ca e bine sa elimini toate probabilitatile.
100W, 60W, 50W eu unul nu stiu sa masor nici cu urechea si nici cu altceva dar specificatiile, chiar si mincinoase, sunt un reper.
Eu unul nu le-as vinde, mai degraba as incerca sa le returnez sau sa le pastrez pt viitorul proiect. |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 7:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
De returnat este imposibil atata timp cat nu sunt luate la comanda online, nici unul din noi n-am avut noroc de asa ceva.
Cu polaritatea stiu foarte bine cum sta treaba, la Hertz-uri cand o inversam nu se simtea absolut nici o diferenta dpdv al sunetului, doar urcam 2-3 trepte in volum mai mult. JBL-urile pur si simplu nu vor sa graiasca ! Am mai spus-o si repet, dau volumul la maxim si se aude doar zgomotul de fundal, daca aveam ceva probleme la fire de ce cand le leg asa cum trebuie imi canta fara probleme ?
Boxele astea nu sunt de aruncat, asa cum mi-a precizat si The_Audio_Dog via PM trebuie amplificare sa scoti untul din ele, sa te uiti la videoclipul lui Victor, diferentea este precum spune si el, de la cer la pamant ! Chiar si intr-un videoclip filmat cu telefonul se poate auzi clar cat de sec cand o boxa pusa deasupra politei apoi cand este montata cat de mult i se mareste plaja de frecvente redate.
In sfarsit, eu unul nu stiu ce sa fac cu ele, daca vine cineva si le vrea i le dau, daca vad ca nu le vand o sa le montez desi niste bani in plus nu strica  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Auzi ..tu esti cumva eu si eu sunt tu? Unul din colegi credea ca suntem unul si acelasi )
Daca te rog ceva vrei? Urca filmuletul ala pe y tube si da-mi un link aici ca sunt la munca si ard de nerabdare sa vad. Daca eram acasa mi-l dadea victor direct ..ii multumes ca si-a demontat un dif numa ca sa ne convingem noi ca treaba e buna si dif sunt ok.. baiat de nota 10.
Ultima modificare efectuată de către alecspc la Dum Iun 15, 2014 8:14 pm, modificat de 1 dată în total |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 8:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu am mai scris undeva cum am schimbat niste difuzoare de la Domo...singura conditie sa iei altceva mai scump sau macar egal ca valoare.
Am citit si pe Amazon referintele si clientii erau foarte multumiti de ele. |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 8:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pai de asta le-am si luat ca sunt f laudate sunt un best buy din ce am inteles de pe amazon.
Ce mi-ai recomandat tu pt antifonare voi folosi pt chestia aia de deasupa politei. Dar am nevoie de ceva care sa-mi rigidizeze polita pt ca e din tabla f subtire si vibreaza f mult..imi trebe ceva gen stp..ceva care se lipeste pe ea. Recomandati-mi ceva cat de cat bun la pret.
Scz de greseli scriu de pe un tel trecut |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 8:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ele nu sunt rele deloc doar ca cel putin eu ma asteptam la un volum mult mai mare de la ele dar se pare ca atata pot niste difuzoare montate pe polita orientate spre cer. Cert e ca bass poti scoate din ele chiar si neamplificate. Cineva de pe forum caruia i-am trimis acelasi PM postat de The_Audio_Dog imi recomanda sa montez alte difuzoare in portierele din spate pt. un volum mai ridicat dar n-o sa ma apuc sa schimb fetele de usi in nici un caz oricat s-ar mari acesta.
http://youtu.be/TrLz7wNrAW0
L-am pus, vizionare placuta )) _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Dum Iun 15, 2014 8:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ok ..in polita cu ele ..va multumesc mult dragi colegi pt efortul depus.
Am gasit un clip pe net in care unul a pus aceleasi boxe pe aceeasi masina pe care o am si eu/acelasi casetofon. Diferenta e ca a lui e hack.. dar se vede ca a scos bass din ele chiar si pe playerul stock. La volum mare deja e alta treaba dar eu voi da cat sa nu distorsioneze pana imi iau alt player. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|