|
Autor |
Mesaj |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Joi Iun 19, 2014 8:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
La Mine intre panoul ala de deasupra si tabla propriuzisa e o distanta si acolo vine la fix un inel..intareste prinderea..poate imi arati niste poze cu lucrarea |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Joi Iun 19, 2014 10:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Da, ai inele adaptoare in pachet. Poze se gasesc pe google destule dar o sa-ti fac cand mai trec pe la masina si le postez aici. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Joi Iun 19, 2014 10:54 pm Titlul subiectului: |
|
|
ionuutzuu a scris: | Inele pt. ce naiba pui ? Alea se folosesc pe post de distantiere sa nu-ti mai cante panoul usii. |
Inelele nu sunt folosite doar ca distantiere, ci si ca prinderea difuzorului sa fie cat mai rigida!
ionuutzuu a scris: | Cat despre insonorizare nu stiu ce sa zic, e posibil sa se auda diferut sau nu cu ea. |
O sa se auda diferit, fi sigur de asta, cu cat prinderea difuzorului este mai rigida cu atat o sa se auda mai bine! |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Iun 24, 2014 6:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ai pe PM cateva poze sa-ti faci o idee cum vin montate niste 6"x9" pe Logan. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Iun 30, 2014 6:43 pm Titlul subiectului: |
|
|
intre timp am facut rost de tot ce aveam nevoie, ce vroiam sa va intreb daca inainte de a lipi foliile de insonorzant pe polita pot sa dau vreo 2 3 straturi de vopsea insonorizanta cauciucata? |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Lun Iun 30, 2014 11:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil ca orice ai adauga nu poate sa faca decat mai bine... |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 12:09 am Titlul subiectului: |
|
|
Ma intrebam daca s-ar mai lipi asa bine ca pe tabla goala. Pt ca dupa ce dau cu antifonul ala suprafata ramane neuniforma..cu dare si urme de la penson. Deja am dat un strat pe cartonul ala de deasupra politei de tabla.. poate e cineva care stie sau a facut. |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Eu cand am pus silent-ul mi s-a parut un material foarte adaptabil si usor de exploatat, de-asta nu cred ca o sa ai probleme. Sa fie bine uscat si degresat, te mai ajuta si temperatura calda de afara. |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
Dar materialele ti le-a recomandat cineva sa le pui intr-o anumita masura/ordine sau ai facut asa dupa capu' tau ? Am mai vazut polite izolate dar nu erau asa de "impopotonate". _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 8:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
Vopsea insonorizanta cauciucata (antifon) + folii insonorizante plus fonomin nu stiu daca inseamna impopotonat. De stricat nu are ce sa strice..eu intrebam daca foliile alea se mai lipesc asa bn pe antifon..pt ca app din lipsa de bani nu am mai luat silent coat ci ceva gen aluband. |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 8:14 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu sunt deparere ca daca puneai un insonorizant dedicat gen STP ieseai mult mai bine decat 70 de materiale de proasta calitate...
O sa vezi cu urechea ta cat de calitativ e sunetul la final  _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 9:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu am gasit frate stp la un pret convenabil..nici macar la bucata. Un bulk e 4mil parca si mie imi treb doar pt 0.6 mp..deci ..lasa ca fonominul si cu antifonul si cu alubandul ala nu are ce sa strice sunetul ci din contra. Si chiar nu am mai avut bani. Intrebarea era alta.. |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
alecspc a scris: | Nu am gasit frate stp la un pret convenabil..nici macar la bucata. Un bulk e 4mil parca... |
Permite-mi sa nu te cred!
Daca luai legatura cu cine am vorbit, ieseai mult mai bine! |
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Iul 01, 2014 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eee, s-a grĂŁbit acum ce sĂŁ-i faci.
Cred cĂŁ-ți vei rĂŁspunde singur la Ăźntrebare cĂąnd le montezi, sunt șanse infime sĂŁ mai fi fĂŁcut cineva de pe forum ceea ce ți-ai impus tu sĂŁ combini. Am mai vĂŁzut pe la cineva fĂŁcutĂŁ toatĂŁ mașina cu acea vopsea cauciucatĂŁ pt. insonorizare dar nu a mai dat cu nimic peste. ci doar pusĂŁ mocheta peste.
Acum cĂŁ veni vorba de bani... cĂąt te-au costat absolut toate materialele pt. insonorizare exceptĂąnd taxele de transport? SĂŁ știi cĂŁ pĂąnĂŁ și pe beloud se vĂąnd foi STP la bucatĂŁ. _________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mie Iul 02, 2014 6:39 am Titlul subiectului: |
|
|
cynegeticos a scris: | alecspc a scris: | Nu am gasit frate stp la un pret convenabil..nici macar la bucata. Un bulk e 4mil parca... |
Permite-mi sa nu te cred!
Daca luai legatura cu cine am vorbit, ieseai mult mai bine! |
Chiar cu tipu ala am luat legatura si mi-a zis ca pretul e normal nicidecum stp la pret de silent coat. Reducere imi facea daca luam mai multe bulk-uri..dar nici vorba la un bulk..ce sa mai zici de bucata. Suna-l si vezi. Sau poate nu da la moldoveni..o fi rasist omul. Nu stiu ce si cum ai luat de la el..mie nu mi-a zis de nici o reducere decat daca iau mai multe bulkuri.
Ionut o folie de stp e 120 ron pe site..de 4 mm..
Ca preturi am dat asa..
55 lei aluband de 15 cm x 10 m..imi ramane si pt alte prostii de facut sau pot sa lipesc pe ambele parti ale politei
28 lei 4 mp de fonomin, am luat ca sa am si pt portiere si alte prostii
20 lei vopsea insonorizanta 3kg..dar imi ramane si pt alte zone ale masinii
30 lei inele mdf
Ceva rau nu are cum sa iasa si nu are cum sa sune la fel ca pe o tabla goala |
|
Sus |
|
 |
|