|
|
|
Autor |
Mesaj |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Vin Dec 27, 2013 12:00 am Titlul subiectului: Recomandare HU si difuzoare spate |
|
|
Salutare la toti, detin un chevrolet aveo sedan model 2010, momentam am totul stock si as dori cu un mic ajutor din partea voastra, sa schimb pt inceput difuzoarele pe spate cu unele 6X9, urmand apoi si un HU. Mentionez ca nu doresc amplificare pt ca nu ascult la un volum foarte ridicat, de aceea as dori niste difuzoare concepute pt a fi conectatate direct la HU, am inteles ca unele modele de la hertz, helix, focal, pioneer se aud bine si fara amplificare. 6X9 as vrea pt ceva mai mult bass.
De la HU as dori sa aiba usb, sa fie cat de cat ok, am vazut ca pe toate scrie 4X50 w, indiferent ca pretul este de 600 sau 350 lei, deci daca pe partea audio cel care costa mai putin e la fel cu cel mai scump atunci il prefer pe cel care costa mai putin. O fi vreo diferenta la finali sau stiu eu??
Buget 700 de lei pt tot (HU si dif)
Multumesc ca ati avut rabdare sa-mi cititi postul si sper sa gasesc un ajutor si ceva sfaturi aici.[/img] |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Joi Ian 02, 2014 3:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
NImeni? As vrea sa comand de la be loud, nu ma ajuta nimeni?? nici un reprezentant vanzari? |
|
Sus |
|
 |
shoby Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2008 Mesaje: 99 Locație: orastie
|
Trimis: Vin Ian 03, 2014 4:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
Nu ma dau eu prea priceput, din ce cd playere auto am ascultat alpine mi-a placut cel mai mult si iti recomand sa mergi pe alpine!
de curand i-am comandat unui prieten un cd player alpine
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-170RR/, l-a montat pe un audi a4 B6 pe difuzoarele stock ale masinii si suna intr-un mare fel!
Pioneer am ascultat doar vreo 2 modele low cost, fara prea multe reglaje si fara USB!
decizia ramane a ta, ca sunt banii tai! |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Sâm Ian 04, 2014 2:47 am Titlul subiectului: |
|
|
Buget nou 850, dar pioneer nu suna bine sau de ce nu te-a impresionat? imi place pioneer pt ca poti schimba culoarea luminilor, cand te plictisesti conteaza si asta, dar vad mai mult se recomanda alpine? |
|
Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Sâm Ian 04, 2014 2:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
Pioneer am ascultat doar modele mai ieftine, fara prea multe reglaje si USB, Alpine am ascultat si modele mai ieftine si mai scumpe si mi-a placut de fiecare data cum suna!
la un buget de 850 lei iei ceva calumea indiferent ca e Alpine sau Pioneer  |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
Trimis: Dum Ian 05, 2014 3:55 am Titlul subiectului: |
|
|
La banii astia Pioneer-ul DEH-X3600Ui e foarte ok! daca ai vazut review-uri despre el si esti multumit cu reglajele poti sa il iei linistit !
ALPINE UTE-72BT este fara mecanism cd.....
ALPINE CDE-W233R este de tip 2DIN, este bun, dar la banii astia 599 lei poti lua ceva 1DIN mult mai bun! |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Dum Ian 05, 2014 4:25 am Titlul subiectului: |
|
|
Acum citeam pe www.crutchfield.com cum ca playerul in discutie de la pioneer are dac 24 biti, iar cele de la alpine au dar astea mai foarte scumpe.
Oricum intre astea oscilez, nu stiu daca faptul ca are dac 24 biti e un factor decisiv..daca as putea sa le aud undeva nu v-as mai bate la cap. |
|
Sus |
|
 |
cynegeticos Priceput
Data înscrierii: 18/Noi/2009 Mesaje: 414 Locație: Ploiesti
|
Trimis: Dum Ian 05, 2014 1:29 pm Titlul subiectului: |
|
|
Mergi pe Alpine, Pioneer-ul nu mai este de mult ce a fost... |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
shoby Pasionat
|
|
Sus |
|
 |
Bogdi24 Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011 Mesaje: 487 Locație: Timisoara
|
Trimis: Lun Ian 06, 2014 11:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
Hai mai,modelul meu de Pio e super si imi place ! E adevarat ca nu e chiar de sunetul unui Alpine,dar nu e de aruncat ! |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Ian 07, 2014 2:39 am Titlul subiectului: |
|
|
CE model anume detii?
De kenwood ce ziceti? e adevarat ca suna mai bine pt ca are rms mai mult?
mai exact modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Kenwood/KMM-357SD/
pioneer 14w rms VS kenwood 22w rms, diferenta e sezizabila sau nu prea? sau deloc? Nu cred ca imi voi pune amplificare curand si conteaza si aspectul asta, care se aude mai tare, dar si clar. |
|
Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum You cannot attach files in this forum You can download files in this forum
|
|