Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU si difuzoare spate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 8:27 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Modelul meu este DEH-x8400BT.Eu simt o diferenta majora in schimbarea lui fata de un model Kenwood mai vechi.Daca ar fii sa fac un upgrade ar fii doar 9855R,9887r sau F1 status de la Alpine.Modelele noi nu ma incanta deloc.

Diferenta de RMS o simti doar cand compari cele doua produse direct pe masina si le auzi.Oricum,pentru un set de componente fie 7 fie 30 nu o sa fie mare chestie .Amplificarea lor e apogeul sunetului.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bogdi24 a scris:
Oricum,pentru un set de componente fie 7 fie 30 nu o sa fie mare chestie

Nu am inteles partea asta, te referi la watti?

Fostul tau kenwood avea tot 22w rms? si zici ca nu simti ca pioneer s-ar auzi mai incet, nu stiu de ce dar nu prea ma atrage kenwood.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 12:58 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Kenwood am recomandat, acum dupa aproape 2 ani de cand am modelul 6061u nu mai pot recomanda aceasta firma sub nici o forma! Pe parte de sunet e foarte ok, insa ca si parte mecanica a fetei e jalnic, se reseteaza display-ul si la gropi mici...
Pioneer am reusit sa testez doar cateva modele si chiar pot sa spun ca m-au dezamagit foarte tare. Am testa 3 modele(nu mai stiu exact modelul) in comparatie cu un Alpine 9815 si pot sa zic ca nu se compara ca sunet, cel din urma fiind net superior.
La mine urmatorul player va fi orice din player-ele astea: 9815,9855,9835 sau 9887!
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 1:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1. poate era o problema doar la modelul respectiv? nu te-ai gandit?

2. pioneer ai testat si comparat cu alpine dar erau din aceeasi clasa? in ce sens te-au dezamagit? se aud chiar asa rau sau doar in comparatie cu alpine se aude mai slab? mie imi place modelul asta http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/Pioneer/DEH-X3600Ui/ si chiar nu as vrea sa regret daca il iau, ce anume e rau la el? cat de rau poate sa sune?

stiu ca multi recomanda alpine, dar nu stiu de ce ma simt mai atras de modelul ala de la pioneer, culorile variabile pt ca in general ma plictisesc repede de un lucru, asa mai schimb si eu culoarea..

3. bugetul meu e de maxim 850 pt player si hu, ori ce modele ai pus tu depaseste bugetul.
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 4:14 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu ai ce sa regreti daca o sa cumperi Pioneer-ul ales de tine, mai mult ca sigur fata de stock-ul care il ai acum o sa fie diferenta uriasa...
Alegerea ta nu este rea dar la bugetul tau eu as fi ales Alpine-ul...
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 5:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cynegeticos a scris:
fata de stock-ul care il ai acum o sa fie diferenta uriasa...
..

Fara indoiala asta. Sunt constient ca alpine e mai bun, am citit ca e nr 1 in lume, dar ce le era daca puneau si ei 2 - 3 leduri acolo si la astea mai ieftine:lol:. in rest nu am ce sa comentez, si meniul e mai simplu si placut decat la pioneer. Am sa aleg eu ceva, dar diferenta de sunet, de fidelitate si de volum nu este intre astea doua modele de la alpine nu?
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-170RR/
http://www.be-loud.ro/produse/CD-Playere-MP3/ALPINE/CDE-W233R/
Sus
Bogdi24
Priceput

Data înscrierii: 03/Ian/2011
Locație: Timisoara

MesajTrimis: Mar Ian 07, 2014 11:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bun,dar aici vorbim de modele entry unde nu exista un bestbuy.Cam toate o sa sune aproximativ la fel. dupa pretul de 800 de lei,clar si absolut,se detaseaza Alpine fata de celalalte.Dar in bugetul asta,tot pe acolo ajungi.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Ian 12, 2014 1:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am auzit ca ar exista niste adaptoare pt cei care vor sa puna 6x9 pe spate dar sa nu mai taie din tabla. Eu avand de 17 cm pe spate unde gasesc asemenea adaptoare?
Sus
shoby
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2008
Locație: orastie

MesajTrimis: Vin Ian 31, 2014 2:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pana la urma ce Cd player ai achizitionat?
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mie Feb 05, 2014 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut pana la urma nimic pt ca s-au ivit ceva ''probleme'' la masina care pana nu le rezolv nu pot sa iau nimic. Ceva pe la motor, un zgomot care nu stiu de unde vine si pana nu rezolv cu asta ..
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 2:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare azi am primit de la otzy niste midbasi, este vorba despre acest model si tin sa-i multumesc http://www.be-loud.ro/produse/Difuzoare-auto/Ground-Zero/Titanium/GZTC-16MK2/ si nu sunt decis unde sa ii montez, in portiera fata sau polita spate.
Masina este un chevy aveo, nu am decat HU stock si nu intentionez sa insonorizez portierele. Deci merg pusi asa sau daca nu insonorizez nu fac nimic?
si o recomandare de twetere se poate? cu toate ca midbasii au si un pic de inalte dar vreau sa intregesc sistemul
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ți-a dat și crossovers la ei?
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu..deci am doar midbasii si atat. Mai am nevoie de ceva?
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 7:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu..deci am doar midbasii si atat. Mai am nevoie de ceva?
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Joi Apr 24, 2014 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, de crossovere.... de asta mĂŁ tot miram de ce iai luat tu, știam cĂŁ ĂźncĂŁ nu te-ai apucat de nimic.

Trebuie sĂŁ fii atent ce folosești sĂŁ-ți taie corect frecvențele, sĂŁ nu lase midbassu sĂŁ coboare prea jos cĂŁ o sĂŁ facĂŁ fix ca un horn și sĂŁ nu-ți urce nici tw prea sus ca atunci o sĂŁ fie ori ele ori urechile tale dar de obicei ele cedeazĂŁ și destul de repede.

Ultima modificare efectuată de către ionuutzuu la Joi Apr 24, 2014 7:32 pm, modificat de 1 dată în total
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 2 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum