Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU si difuzoare spate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
LooSeR
Priceput

Data înscrierii: 03/Mar/2007

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 10:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de unde esti ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 10:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

incepe sa prinda contur..chiar daca nu sunt ele perfecte- si ale mele cam tot asa sunt-oarecum ceva mai rotunde-am taiat cu soricelul;

astept sa le vad pe pozitie si sa ne zici ceva impresii
ps. masina - ai rezolvat pb?
ps2. se aude ceva de player?
Sus
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 11:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt din botosani.
Masina, am fost cu ea la cativa mecanici nici unul nu a putut sa-mi spuna exact ce bate..pe tester nu iese nimic..dar merge si trage impecabil..asa ca o las asa pana merg la reprezentanta din focsani cand voi face revizia.
Playerul deocamdata ramane asta e suficient pt moment..problema o prezinta difuzoarele care sunt sub orice critica..de aceea le si schimb.
Inelele puteam sa le fac perfect rotunde dar eu le-am facut dupa mulajul tablei. Am facut un sablon din hartie.
Deci..sunt ceva suruburi mai smechere pt a le prinde sau ...voi ce ati folosit?
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 2:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce ai folosit la taiat ?

schimba si playerul-fa un efort de vro 300 lei..poate nu sunt chiar asa multi pt tn...

pt prins- nituri-eu unul am folosit holtsurub..ulterior am antifonat si tabla si inelele si nu prea se observa..
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 3:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am taiat cu un soricel.
Pe viitor va fi schimbat, deocamdata raman cu el pt ca imi da un sunet clar chiar si la volum ridicat si vreau sa vad ce rezolv prin schimbarea difuzoarelor. Daca nu voi fi multumit cu siguranta il voi schimba.
Ai folosit holsuruburi simple sau din alea care au cap de burghiu, cum le zice? Cu care gauresti tabla direct cu ele..
Parca nu mi se pare ok sa prind in nituri..adica nu vad cum as putea sa le prind asa..
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 6:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca erai din bucuresti te ajutam eu cu inele sa le faci cu oberfreza Very Happy
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Mar Mai 06, 2014 7:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

[quote="alecspc"Pe viitor va fi schimbat, deocamdata raman cu el pt ca imi da un sunet clar chiar si la volum ridicat[/quote]

Cum ai ajuns la concluzia asta ? Ai masurat cu ceva special ? Tot zici ca difuzoarele sunt praf, cele donate necesita clar amplificare, cum de ai tras tu aceasta concluzie cum ca se aude atat de bine mai ales la volum ridicat ? Mai spunea cineva pe aici pe forum, playerele OEM NU stiu sa cante !

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Mai 09, 2014 6:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am reusit sa finisez inelele si sa vad daca vin pe pozitie si sunt ok, ramane doar sa le prind de usa si am terminat, mai greu a fost sa le fac dupa sablon. si fiind din pal o sa le dau cu aracet pt a fi protejate de umezeala Deci pot sa folosesc niste holsuruburi de-alea negrese pt rigips ca sa prind inelele de usa??? sau trebuie ceva cu pasul mai des?

si cum sa leg tweeterle la midbasi dar sa raman la 4 ohmi? caci daca le leg in paralel in final o sa am 2 ohmi.

20140509_161258.jpg
 Description:
 Filesize:  85.1 KB
 Viewed:  264 Time(s)

20140509_161258.jpg

20140509_161341.jpg
 Description:
 Filesize:  108.5 KB
 Viewed:  265 Time(s)

20140509_161341.jpg

Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Sâm Mai 10, 2014 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi am fost sa fac proba si nu e bine, nu am luat in calcul si geamurile..nu mi se deschid complet din cauza dif-urilor, am incercat si cu doua inele si tot ating.
am doua variante si nu stiu pe care sa merg, sper ca ma luminati voi.
1. sa raman cu ele asa dar geamurile nu vor mai cobora pana jos complet (ramane cam de 3 degete geamul afara), si nu stiu daca risc sa stric ceva, motosarul de la geamuri sau nu stiu daca e ok sa loveasca geamul in difuzor.

2. sa montez dif-urile pe fata de usa dar nu stiu cum ar suna..cred ca ar vibra tot, a mai facut cineva chestia asta???
Sus
LooSeR
Priceput

MesajTrimis: Sâm Mai 10, 2014 11:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ciudat, daca cu 2 inele tot atinge, incearca sa masori exact adancimea lor si pe urma distanta pana la geam si vezi cat ar trebuii.
vezi ca poate scapi cu 2 inele si jumatate. adica vro 25mm sua 30mm ( asta daca ai loc si in fata de usa.

Prinse de fata, nu o sa rezolvi nimic.

2. Recomand sa pui niste mastic sau insonorizant intre inelul de mdf si portiere, pt a fi etans si a rezolva putin vibratiile in caz de nevoie
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2014 12:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am mai scotocit pe forumuri si am vazut ca a mai pus lumea dif pe fata de usa dar nu stiu cum se aude..daca se aude ca si cand il tii in mana atunci chiar nu ar avea rost..poate are cineva de pe aici si-mi spune
Am sa masor exact sa stiu dar nu cred ca pot pune mai mult de 2 inele..sa vad daca am loc de fata de usa. Daca stiam k e asa complicat nu ma mai apucam..si nu mai vad ce solutii ar fi..decat unele de 13 cm..
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2014 12:51 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mai bine zis 16 flat, poate inimeresti tot ceva cu adĂąncime de montare mare.
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2014 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va trebui sa faci compromisul cu geamul putin afara. Pana la urma 3 degete nu sunt un capat de tara. Ia gandeste-te de cate ori deschizi geamurile la maxim???
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2014 1:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Faza nu ar fi de el, dar poate ia pe cineva in dreapta si il deschide la maxim si cine stie cum crapa.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Mai 11, 2014 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Azi nu am mai avut stare si am mai bibilit un pic problema. Deci am rezolvat pana la urma cu integrarea difuzorului cu doar doua inele facand urmatoarea chestie, anume, inelul care vine deasupra sa fie pozitionat o jumate de cm in partea stanga si deasemni scotand protectia de cauciuc al magnetului care practic il facea mai mare. Geamul coboara perfect.

totusi ramane o problema, nu cred ca mai intra fata de usa pt ca ies cam mult in afara si aici treb sa gasesc o rezolvare, ori cu un al doilea inel mai mic ori taind din fata de usa..ceea ce nu doresc 99 la suta. daca incer cu un inel mai mic s-ar putea sa atinga iar geamul..si uite asa o treaba relativ simpla se complica de nu-ti vine sa crezi..si necesita timp toate acareturile astea.

la urma urmei, pastrez doar un inel si anulez comanda geamului de la pasager, comut comanda la mine, care vrea geamu deschis sa -mi ceara Laughing Laughing Laughing vi se pare ok ca solutie??
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 4 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum