Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU si difuzoare spate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 8:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok ..in polita cu ele ..va multumesc mult dragi colegi pt efortul depus.
Am gasit un clip pe net in care unul a pus aceleasi boxe pe aceeasi masina pe care o am si eu/acelasi casetofon. Diferenta e ca a lui e hack.. dar se vede ca a scos bass din ele chiar si pe playerul stock. La volum mare deja e alta treaba dar eu voi da cat sa nu distorsioneze pana imi iau alt player
https://www.youtube.com/watch?v=3c0pXucL6wI&feature=youtube_gdata_player -aceeasi masina/player/difuzoare

Ultima modificare efectuată alecspc la Dum Iun 15, 2014 8:50 pm, modificat de 2 ori în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 8:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asteptam feedback, cu cat mai multe cu atat mai bine, poate ma convingi si pe mine sa-mi gauresc polita Smile)
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 8:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oricum mai dureaza pt ca 'muncesc' mult si n-am nici scule tre sa ma imprumut..tre sa antifonez. De obicei fac treaba mai incet dar bine.
Pana una alta vezi clipu de mai sus..asa se va auzi si la mine Ca doar e aceeasi masina si player si box..el a dat f tare si de asta distorsioneaza dar la volum mediu chiar imi place basul care il aud in boxe aici.
Ionutule dupa toate astea eu zic sa nu le mao vinzi ci sa bagi flexu in polita.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 8:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In clipul ala e amplificat foarte mult de microfon + boxele pe care asculti tu sunetul din video (asta depinde de fiecare ce are). Aceeasi chestie se poate intampla si cu claritatea, eu daca inregistrez cu telefonul personal (un LG L9) cand sunetul e cristal pe inregistrare aud numai paraieli si trosnituri din cauza volumului ridicat si calitatea proasta a mic-ului.
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 9:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa e..dar eu m-am luat si dupa faptul ca ii vibra haionul. Oricum boxele nu sunt rele..
Noi nu avem de unde sa stim daca tel cu care a inregistrat a amplificat sau nu sunetul. In general telefoanele amplifica inaltele. Chiar azi am facut un test cu al meu s2plus anume ca am dat drumul la muzica in camera de duduia totul..se auzea tare si clar si am inregistrat cu telefonul apoi am redat inregistrarea tot pe acelessi boxe la acelasi volum si se auzea ciuciu bass..cu toate ca mie in camera imi vibra tot de la ce bass aveam inainte. In schimb inaltele le-a amplificat muult.
Sus
victor

Data înscrierii: 27/Ian/2014

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 11:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pune-te pe montat ovalele. ca nu pierzi nimic Wink
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Dum Iun 15, 2014 11:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da..mersi frate pt proba aia ai vazut si tu cum suna dif afara din polita..da oricum noi nu am putut auzi cum ai auzit tu acolo.. oricum se vede ca e diferenta chiar si din clipul ala...
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2014 11:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

victor a scris:
pune-te pe montat ovalele. ca nu pierzi nimic Wink

Daca ai un drum prin Pitesti sa nu eziti sa ma contactezi, nu ar strica o demonstratie live Very Happy

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2014 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Confirm si eu faptul ca dif jbl938 au 4 ohmi . Am fost azi cu ele la un profesionist mi le-a masurat si ..sunt pe 4 ohmi. Le -am facut proba amplificate si suna intrun mare fel. Difuzoarele astea cer putere..intradevar au 100w si se aud excelent. Prin urmare le voi monta iar mai tarziu le voi amplifica.

Nu-mi recomanda totusi nimeni cu ce sa izolez polita? Vreau s-o rigidizez.. si nu vreau sa ma coste o avere.
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2014 10:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am gasit silent coat la "draft" (15lei). Cu 3 bucati cred c-o rezolvi.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2014 11:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@alecspc - Eu ti-am zis ca sunt pe 4 ohmi, n-oi fi eu mare electrician dar nu e greu de folosit un multimetru, oricum valoarea aia e orientativa. Pt. o valoare cat mai precisa ai de facut calcule nu gluma !

Cel mai bine o insonorizezi cu material dedicat, e doar o polita, o sa te coste maxim 45-50 de lei.

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Iun 16, 2014 11:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da dar stii cum e, ce vezi cu ochii tai e sfant.
mateyon te referi la bucata sau sunt eu in eroare? daca ma ajuti cu un link sau daca tot zici ca ai gasit macar zi-mi si unde.. Rolling Eyes
Sus
cynegeticos
Priceput

Data înscrierii: 18/Noi/2009
Locație: Ploiesti

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 1:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mateyon a scris:
Eu am gasit silent coat la "draft" (15lei). Cu 3 bucati cred c-o rezolvi.

Daca bucata e 15 toni este exagerat de scump!
Un bulk pack ar veni 600 ron si nu se merita din orice unghi ai privi!

alecspc daca te intereseaza stiu pe cineva care vinde STP si la jumate de bulk pack la un pret foarte ok fata de restul pietei!
Sus
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E aproape dublu, dar nu am avut bani de un pachet si nici pe cineva cu care sa m combin, vroiam sa le montez si ...asta e. Cam asa merg treburile pe la Ct.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Iun 17, 2014 10:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu sunt din botosani..ar trimite si in tara? Si cam cat m-ar costa?
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 7 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum