|
Autor |
Mesaj |
mateyon Priceput
Data înscrierii: 02/Mar/2014 Mesaje: 211
|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 12:24 am Titlul subiectului: |
|
|
Nu!
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013 Mesaje: 921
|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 12:32 am Titlul subiectului: |
|
|
Am probat daca vine fata de usa si vine usor fortat iar difuzorul sta chiar lipit si impinge usor in fata de usa. Deci nu e ok, deacu tre sa-mi fac al doilea inel mai subtire sa vad daca rezolv ceva.
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 11:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
Revin cu o intrebare la voi, strict in cazul NEAMPLIFICARII ce e mai recomandat pe fata, sistem sau coaxiale?
Am urmarit un video pe you tube din care am inteles ca daca nu amplific difuzoarele nu are rost sa iau sistem, dar vreau sa mai aud pareri.
|
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013 Mesaje: 558 Locație: Pitesti
|
Trimis: Lun Mai 12, 2014 11:20 pm Titlul subiectului: |
|
|
Ce legatura are aducerea inaltelor la nivelul urechii cu decibelii mai scazuti rezultati neamplificarii ? Absolut nici una ...
Nu-ti va recomanda nimeni, pe tot forumul niste coaxiale pe fata. S-a mai pus problema cu montarea lor pe bord (nu mai stiu daca am citit aici sau pe cel din afara) dar si asa tot erau problematice din cauza pozitionarii.
_________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 2:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
Probabil daca-ti vei lua coaxiale le vom vedea curand la bursa, nu pentru ca ar suna prost, ci pentru ca tu te vei intreba daca nu ar fi sunat mai bine sistem.
Inteleg ca in mintea ta s-a creat un haos. Mergi pe o singura idee, cea corecta si recomandata, ca sa nu umpli debaraua de difuzoare.
Sfatul meu este sa lasi prejudecatile deoparte privind anumite branduri (gen mac, magnat, alpine) pe care nu stiu cat le-ai ascultat tu si cat altii.
Cat de rau crezi ca vor suna??? In gama asta diferenta o mai fac si altele precum insonorizarea, formatul pieselor si mai ales playerul.
Ca idee, decat 400 de lei pe dif, mai bine 200 si 200 pe insonorizare. Referindu-ne la buzunare stramte.
Imi cer scuze ca mi-am permis sa te judec. Daca treci prin Ct te invit la o ascultare de Mac doar pe player. O sa-ti schimbi un pic parerea.
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
Stai linistit ca nu ai de ce sa-ti ceri scuze, intradevar in capul meu ERA un haos. azi am probat cum se aude un sistem si cum se aude un coaxial. diferenta maree pot sa zic, cand vedeam ca practic inaltele imi bat in picior si nu le mai auzeam ca la sistem, am zis ca nu-mi voi lua niciodata coaxiale decat pe spate, sau daca efectiv imi va pieri cheful de munca.. dar am auzit si acum stiu de ce toti recomanda sistem.
|
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 8:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
Atunci nu-ti ramane decat sa-ti cauti difuzoare cu adancimea de instalare potrivita si sa te apuci de treaba.
|
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 8:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
Eu zic cĂŁ atĂąta timp cĂąt difuzoarele primite sunt Ăźn stare ok meritĂŁ sĂŁ taie din fațĂŁ și Ăźn timp rezolvĂŁ el cu amplificarea dar trebuie sĂŁ-ți mai bați capul cu tw și crossoverele deși am un feeling cĂŁ la final va ieși ceva frumos dacĂŁ alegerile sunt pe mĂŁsurĂŁ.
_________________ Kenwood KMM-361SD / u-Dimension Pro X500.24 Comp / Hollywood CCA 28 / Hertz DSK 165.3 / JBL GTO 938 |
|
Sus |
|
 |
mateyon Priceput
|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 10:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
La masina cu 15k sa te apuci sa tai din ea...eu defel sunt mai rezervat in astfel de situatii.
|
|
Sus |
|
 |
ionuutzuu Priceput

|
Trimis: Mar Mai 13, 2014 10:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
Fii serios, ori faci ceva ca lumea ori o lasi asa. E doar o "țĂąrĂŁ" de plastic din fata de usii, cu cutter-ul se rezolva imediat si daca se folosesc si niste plase de protectie sunt chiar estetice. Cu inelele adaptoare in ecuatie nu cred ca trebuie sa taie efectiv din scheletul usii.
|
Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Mie Mai 14, 2014 9:31 am Titlul subiectului: |
|
|
daca nu pune inel- atinge geamul,
daca nu atinge geamul- atinge fata de usa.
solutia- fibra
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 8:03 pm Titlul subiectului: |
|
|
ok, revin cu pareri, iddea e ca nu sunt foarte multumit. pana la urma am montat cu un inel si am comutat comanda geamurilor doar la mine, nu e bai atata timp cat nu risc sa-mi crape unul geamul dandu-l jos maxim. sunetul nu e asa cum vreau, nu am bass cum ma asteptam, dar se aud bine mediile si inaltele. Eu candva vroiam sa schimb hu dar am uitat ce e mai important ca masina e in garantie inca si ar bate la ochi. Momentan raman asa..ca am stat destul cu masina insirata, pe viitor urmeaza un HU serios, un sistem absolut nou pe fata si ovale pe spate (pt ca nu doresc sw). aa si insonorizare..categoric.
multumesc pt ajutorul vostru, am invatat lucruri bune de la voi.
numai bine!
|
|
Sus |
|
 |
Marsh@ll Pasionat
Data înscrierii: 19/Aug/2010 Mesaje: 169 Locație: tecuci
|
Trimis: Lun Mai 19, 2014 8:55 pm Titlul subiectului: |
|
|
pare rau ca nu esti multumit, insa cam era de asteptat...
totusi daca pe viitor investesti, lasa-mi mie GZ de la oty...ti le platesc...sau poate iti ofer ceva la schimb..
!
numa bine, asteptam vesti cat mai curand///
|
|
Sus |
|
 |
alecspc Audiofil

|
Trimis: Vin Iun 13, 2014 1:40 am Titlul subiectului: |
|
|
ok, continuam treaba, m-am ales cu niste "jucarele"
recomandati-mi ceva insonorizant pt polita din spate (e de tabla, masina e aveo sedan)
vreau sa ies ieftin si cu rezultate bune, suprafata fiind orizontala merge si aluband?zic in sensu ca nu risc sa se dezlipeasca fiind pus pe orizontala, pe portiere nu m-as risca cu asa ceva. pareri? sau ceva dedicat dar sa nu ma coste o avere.. e doar o polita.
Description: |
|
Filesize: |
117.32 KB |
Viewed: |
274 Time(s) |

|
|
|
Sus |
|
 |