Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet
Be loud! Din pasiune pentru sunet
Locul de intalnire al pasionatilor de HiFi, oriunde, oricand!
 FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 

Recomandare HU si difuzoare spate
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii

Autor Mesaj
mateyon
Priceput

Data înscrierii: 02/Mar/2014

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2014 12:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
alecspc
Audiofil

Data înscrierii: 14/Noi/2013

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2014 12:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am probat daca vine fata de usa si vine usor fortat iar difuzorul sta chiar lipit si impinge usor in fata de usa. Deci nu e ok, deacu tre sa-mi fac al doilea inel mai subtire sa vad daca rezolv ceva.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2014 11:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revin cu o intrebare la voi, strict in cazul NEAMPLIFICARII ce e mai recomandat pe fata, sistem sau coaxiale?
Am urmarit un video pe you tube din care am inteles ca daca nu amplific difuzoarele nu are rost sa iau sistem, dar vreau sa mai aud pareri.
Sus
ionuutzuu
Priceput

Data înscrierii: 15/Iul/2013
Locație: Pitesti

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2014 11:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce legatura are aducerea inaltelor la nivelul urechii cu decibelii mai scazuti rezultati neamplificarii ? Absolut nici una ...

Nu-ti va recomanda nimeni, pe tot forumul niste coaxiale pe fata. S-a mai pus problema cu montarea lor pe bord (nu mai stiu daca am citit aici sau pe cel din afara) dar si asa tot erau problematice din cauza pozitionarii.

alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 12, 2014 11:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

https://www.youtube.com/watch?v=NRSllVoivBE&feature=youtube_gdata_player

Minutul 3. Eu asta am inteles ca niste coaxiale ar putea suna mai bn in cazul neamplificarii. Diferenta nu o face doar pozitionarea tw ci si crossoverul care da un semnal mai bun decat un simplu condensator.
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 2:08 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Probabil daca-ti vei lua coaxiale le vom vedea curand la bursa, nu pentru ca ar suna prost, ci pentru ca tu te vei intreba daca nu ar fi sunat mai bine sistem.
Inteleg ca in mintea ta s-a creat un haos. Mergi pe o singura idee, cea corecta si recomandata, ca sa nu umpli debaraua de difuzoare.

Sfatul meu este sa lasi prejudecatile deoparte privind anumite branduri (gen mac, magnat, alpine) pe care nu stiu cat le-ai ascultat tu si cat altii.
Cat de rau crezi ca vor suna??? In gama asta diferenta o mai fac si altele precum insonorizarea, formatul pieselor si mai ales playerul.
Ca idee, decat 400 de lei pe dif, mai bine 200 si 200 pe insonorizare. Referindu-ne la buzunare stramte.

Imi cer scuze ca mi-am permis sa te judec. Daca treci prin Ct te invit la o ascultare de Mac doar pe player. O sa-ti schimbi un pic parerea.
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 4:05 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stai linistit ca nu ai de ce sa-ti ceri scuze, intradevar in capul meu ERA un haos. azi am probat cum se aude un sistem si cum se aude un coaxial. diferenta maree pot sa zic, cand vedeam ca practic inaltele imi bat in picior si nu le mai auzeam ca la sistem, am zis ca nu-mi voi lua niciodata coaxiale decat pe spate, sau daca efectiv imi va pieri cheful de munca.. dar am auzit si acum stiu de ce toti recomanda sistem.
Sus
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 8:10 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci nu-ti ramane decat sa-ti cauti difuzoare cu adancimea de instalare potrivita si sa te apuci de treaba.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu zic cĂŁ atĂąta timp cĂąt difuzoarele primite sunt Ăźn stare ok meritĂŁ sĂŁ taie din fațĂŁ și Ăźn timp rezolvĂŁ el cu amplificarea dar trebuie sĂŁ-ți mai bați capul cu tw și crossoverele deși am un feeling cĂŁ la final va ieși ceva frumos dacĂŁ alegerile sunt pe mĂŁsurĂŁ.
mateyon
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 10:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La masina cu 15k sa te apuci sa tai din ea...eu defel sunt mai rezervat in astfel de situatii.
Sus
ionuutzuu
Priceput

MesajTrimis: Mar Mai 13, 2014 10:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Fii serios, ori faci ceva ca lumea ori o lasi asa. E doar o "țĂąrĂŁ" de plastic din fata de usii, cu cutter-ul se rezolva imediat si daca se folosesc si niste plase de protectie sunt chiar estetice. Cu inelele adaptoare in ecuatie nu cred ca trebuie sa taie efectiv din scheletul usii.
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Mie Mai 14, 2014 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

daca nu pune inel- atinge geamul,
daca nu atinge geamul- atinge fata de usa.
solutia- fibra
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2014 8:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, revin cu pareri, iddea e ca nu sunt foarte multumit. pana la urma am montat cu un inel si am comutat comanda geamurilor doar la mine, nu e bai atata timp cat nu risc sa-mi crape unul geamul dandu-l jos maxim. sunetul nu e asa cum vreau, nu am bass cum ma asteptam, dar se aud bine mediile si inaltele. Eu candva vroiam sa schimb hu dar am uitat ce e mai important ca masina e in garantie inca si ar bate la ochi. Momentan raman asa..ca am stat destul cu masina insirata, pe viitor urmeaza un HU serios, un sistem absolut nou pe fata si ovale pe spate (pt ca nu doresc sw). aa si insonorizare..categoric.

multumesc pt ajutorul vostru, am invatat lucruri bune de la voi.
numai bine!
Sus
Marsh@ll
Pasionat

Data înscrierii: 19/Aug/2010
Locație: tecuci

MesajTrimis: Lun Mai 19, 2014 8:55 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

pare rau ca nu esti multumit, insa cam era de asteptat...

totusi daca pe viitor investesti, lasa-mi mie GZ de la oty...ti le platesc...sau poate iti ofer ceva la schimb..
!
numa bine, asteptam vesti cat mai curand///
Sus
alecspc
Audiofil

MesajTrimis: Vin Iun 13, 2014 1:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ok, continuam treaba, m-am ales cu niste "jucarele"
recomandati-mi ceva insonorizant pt polita din spate (e de tabla, masina e aveo sedan)

vreau sa ies ieftin si cu rezultate bune, suprafata fiind orizontala merge si aluband?zic in sensu ca nu risc sa se dezlipeasca fiind pus pe orizontala, pe portiere nu m-as risca cu asa ceva. pareri? sau ceva dedicat dar sa nu ma coste o avere.. e doar o polita.

20140613_111408.jpg
 Description:
noile jucarii
 Filesize:  117.32 KB
 Viewed:  274 Time(s)

20140613_111408.jpg

Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Be loud! Din pasiune pentru sunet -> Cereri configuratii Ora este GMT + 3 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Următoare
Pagina 5 din 10

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum